Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur du tar den bästa klassen Nybörjare Motorcykel eller kurs

Om du vill lära dig att rida en motorcykel, kommer du vill ta en nybörjare motorcykel klass eller en nybörjare motorcykel kurs. (Det finns en god chans att du kommer att behöva ta mer än en motorcykel nybörjare klass för att lära dig allt du behöver veta för att rida en motorcykel på ett säkert sätt.) Hur bestämmer ni vilken nybörjare motorcykel klass är bäst för dig? Du måste titta på dina behov och dina personliga behov motorcykel för att välja rätt motorcykel nybörjarkurser. Instruktioner
1

reda din statens motorcykel påskrift (licens) krav-Du måste ta reda på vilka krav du har för nybörjare motorcyklar klasser genom att kolla in DMV platsen för ditt tillstånd. Om du planerar att rida motorcykeln i en annan stat samt (till exempel, om du kommer att gå på college där), bör du kolla att statens krav för
2

Lär för din motorcykel lärande tillstånd. - Du kommer att behöva få allmän motorcykel kunskap för att få ditt tillstånd motorcykel lärande. Du kanske kan lära sig denna information på egen hand, eller du kanske behöver eller vill ta en kurs för att lära dig grunderna. Tillståndet är det första steget mot att få din motorcykel licens eller godkännande. Addera 3

reda på vad utbildning krävs eller rekommenderas genom din lokala DMV-Ta reda på vad du kommer att testas på för att få din motorcykelkörkort (motorcykel påskrift) från din DMV.You kan behöva särskilda kurser baserade på ditt tillstånd eller ort, så se till att kolla in nybörjare krav motorcykel kurs och inte bara licenskrav på din DMV. (Notera:. Det finns nationella riktlinjer, men du bör kontrollera ditt tillstånd individuellt)
4

reda på vilka typer av motorcyklar kursen tränar för-Om du hittar en nybörjarkurs motorcykel utbildning, se till att reda på om det är specifikt för en viss motorcykel eller typ av street cykel eller om det kommer att täcka många typer av motorcyklar inklusive motorcyklar, ATV och mopeder. Det är viktigt att veta vilken typ av cykel du kommer att rida innan kursen för att ta reda på om det finns tillräckligt med detaljer för den typ av motorcykel du kommer att äga.
5

Ta motorcykel körning kurser-Du måste se till att du lär dig att köra motorcykeln ordentligt. Du kanske vill (eller måste) ta privatlektioner för att vara säker på att du får tillräckligt med on-hands erfarenhet av ridning motorcykeln.
6

Ta kurser-Med motorcykel säkerhet kurser motorcykel säkerhet är viktigt att vara att du vet hur man kör motorcykeln på ett säkert sätt i olika körförhållanden. Den Motorcycle Safety Foundation (MSF) är ett nationellt ackrediteringsorgan enhet som ackrediterar motorcykel kurser i hela USA. Kontrollera om säkerheten kursen du kommer att ta är ackrediterat av dem.
7

reda andra motorcykel färdigheter omfattas-Det finns andra typer av färdigheter som nybörjare motorcykel klasser kommer att lära dig mer än bara grundläggande körning och säkerhet. Ta reda på vad andra färdigheter som nybörjare motorcykel utbildningen kommer att ge.
8

Se till att du känner dig trygg och säker i körningen Viktigast, oavsett vilken typ av nybörjare motorcykel kurs du tar, se till att du är redo att rida motorcykeln tryggt. Du kanske känner att du vill ta extra lektioner utöver statens krav. Känn dig inte som en vekling om du gör! Det är bättre att vara säker än ledsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147707.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.