Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Obligatorisk Motorcycle Training

I de flesta stater, är obligatorisk utbildning inte krävs för att köra motorcykel. De flesta stater tillåter förare att köra en motorcykel med en klass M tillstånd. Vissa stater kräver en licens. Krav

krav, utbildning och regler för att köra en motorcykel varierar från stat till stat. Andra kräver en licens. Föraren måste vara minst 16 år gammal, klara provet motorcykeln kunskap, en vägskylt prov, och en vision test för att få detta tillstånd. Det finns begränsningar för de gånger som innehar tillståndet kan fungera och en som innehar tillståndet kan bara rida en motorcykel genom hisself.
Möjliga krav

motorcykel färdigheter testet krävs av vissa stater kan frångås om den sökande redan har en personbil eller annan licens. En fullständig motorcykelkörkort i stället för tillstånd ges när en förare passerar motorcykeln kompetenstest och är 18 år eller äldre. Enligt de test Frågor och svar hemsida, kan stater som Texas kräver en sökande under 18 år att slutföra en officiell kurs Motorcykel Safety godkända av respektive statens Motorcycle Safety Foundation.
Pappersarbete

En sökande måste lämna sin Department of Motor Vehicles eller statssekreterare kontor med minst två former av ID (en av dem är idealiskt körkort) och en förälders medgivande formulär om den sökande är under 18 år . Bevis på ett personnummer kan också krävas. Medlemsstaterna får utfärda licenser genom separata avdelningar eller kontor inom staten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147750.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.