Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur bokar din provkörning Teori

För att få ett körkort i USA, måste du ta både en provkörning och en skriftlig kunskap och teoriprov. Den kunskap och teori test bevisar att du känner till reglerna för vägen innan en trafiklärare verifierar din körförmåga. Testet ger därför din säkerhet och säkerheten för andra bilister. Även om du inte behöver en tid för att ta detta test i de flesta stater, kräver vidare att schemalägga testet hjälper dig att samordna med den person som tar dig till Department of Motor Vehicles för testet - och ger dig en tidsfrist för att fokusera vidare. Instruktioner
1

Kontrollera datumet för utfärdandet på körkortstillstånd. I de flesta stater måste du vänta minst fyra till fem månader från dagen för utfärdandet innan du kan ta körkort tester. Välj ett datum som överensstämmer med kraven för ditt tillstånd.
2

Samla ihop den dokumentation du behöver för dina skriftliga prov. De flesta stater kräver sådant som två former av identifiering och verifiering av din adress. Du behöver också ditt körkortstillstånd, pengar för att täcka provet avgift och ett körkort testet ansökningsblankett. Om du inte har den dokumentation du behöver, får dokumentationen innan schemaläggning din utnämning.
3

Leta reda på kontaktinformationen för ditt lokala Department of Motor Vehicles, om du inte redan har den. Denna information är på hemsidan för Institutionen för motorfordon för varje delstat. En förteckning över Department of Motor Vehicles webbplatser genom staten finns på dmvstat.com.
4

Ring din lokala avdelning av motorfordon. Fråga representant att schemalägga tid för dig. Alternativt, om sådana finns, använd din statens Department of Motor Vehicles hemsida för att boka en ny tid genom att lämna ut ett webbformulär möte begäran.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147738.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.