Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

10 enkla sätt att misslyckas ett förarprov

Om du förbereda och träna din förarens test kommer du att ha en stor chans att lyckas. Men 10 saker som resulterar i omedelbar misslyckande. Nerver spelar en stor roll i att missa testet, även om du är perfekt förberedda. Försök att vara lugn och avslappnad före och under testet för att prestera bra. Om du misslyckas, kan du ta testet igen. Fel att kontrollera
Vehicle
Swerving genomfartstrafik kommer leda till att du misslyckas.

Om du variera din hastighet dramatiskt, visar en brist på kontroll över ditt fordon. Ett annat tecken på att du inte har kontroll är om du väja mellan körfält eller gränsla raderna.
En Need for Speed ​​

flesta instruktörer kommer att ge en 5 till 10 mph nåd på överskrida skyltad hastighet. Om du överskrider denna gräns, kommer de förmodligen ge dig en varning. Om du fortsätter att ignorera hastighetsgränsen kommer du att misslyckas testet.
Kör en osäker Vehicle
köra en osäker bil är ett annat sätt att misslyckas.

DMV kräver att du kör ett fordon som är säker. Om din bil behöver större reparationer, såsom trasiga strålkastare, säkerhetsbälten, blinkers, ljus bryta eller obrukbar dörrar, kommer du att misslyckas testet. Använder du
Wrong Turn Signal
korrigera blinkers?

Om du konsekvent använder den felaktiga blinkers vid filbyte eller svarvning, kommer du misslyckas. Du kommer förmodligen få en varning eller två först.
Vägran att bära Säkerhetsbälte

Bära bältet är lagen. Om du inte böjs upp eller ta på dig säkerhetsbältet under testet, kommer du misslyckas.
Körning distraherad
gör inte text och kör, speciellt samtidigt som förarens test.

distraktioner är ett no-no när det gäller att ta din förarens test. Om du pratar på din mobiltelefon, text eller ständigt fippla med radion, kommer du misslyckas. Om du inte behålla du dina händer på ratten får du en varning. Pekar med händerna eller titta runt på landskapet som du kör är ett enkelt sätt att misslyckas testet.
Wrong Lane
p Om du vänder vänster men kör i höger körfält, kommer du att behöva skära över trafiken och du kommer att misslyckas. Om du kör i vänster körfält i mötande trafik i stället för höger, kommer du att misslyckas direkt.
Att inte lyssna
p Om en examinator ber dig att utföra en uppgift och du vägrar att göra det, kommer han att tvingas svika dig. Underlåtenhet att lyssna visar att du är antingen rädd för att köra bil eller att du inte förstår enkla instruktioner.
Bortse trafiklagar
p Om du kör mot rött ljus eller inte stanna vid en stoppskylt, kommer du visar en brist på grundläggande kunskaper om trafikregler. Detta gäller för racing genom ett gult ljus också.
Köra berusad

Körning under påverkan av alkohol eller andra illegala substanser är extremt farligt och potentiellt dödlig. Visar upp berusad eller ens skämt att du är under påverkan kommer att resultera i omedelbar misslyckande samt eventuella åtal.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147791.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.