Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur man ansöker om en Motor Carrier Number

En motor bärare tillstånd är en liten papperslapp som säger att du får, enligt lag, för att transportera varor mellan statsgränserna. På motorn transportören tillståndet finns ett antal. Detta nummer ger myndigheterna möjlighet att leta upp informationen i sin databas. Du måste ha detta tillstånd motor bärare och nummer innan du kan börja transportera gods för privat eller kommersiellt bruk. Instruktioner
1

Gå till din lokala DMV och fyll i formuläret "DMV 706 MCP." Detta är en lång ansökningsblankett som kräver att du fyller i vem du transporterar för, vad månader av året du transporterar gods och ett sortiment av olika frågor om din arbetsgivare och fordonsinformation (ansökan är 10 sidor lång och med november 2009) .
2

Hand i både slutfört "DMV 706 MCP" och "DMV 65 MCP" former. Den "DMV 65 MCP" formuläret har fyllts i av dig (om egenföretagare) eller din chef och presenterar bevis för ekonomiskt ansvar. Detta är i fall det är en olycka med din bil.
3

Ge DMV expediten en kopia av din (om egenföretagare) eller din arbetsgivares arbetstagarens ersättning försäkring formulär. Du bör också ha ett antal begärande kod. Detta ges till dig (om egenföretagare) eller din chef, beroende på vilken typ av kommersiella fordon som används. Inkludera ett antal bärare identifiering och avgiften
4

. Denna avgift kommer att variera från land till land, beroende på var du arbetar.
5

Vänta på information som skall bearbetas. Du bör få ditt tillstånd Motor Carrier och många inom några veckor efter ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147716.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.