Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur man förbereder för förarens Test

Det sista steget i en ung förare strävan att få ett körkort är förarens test. Detta test kräver utförandet av vissa körkunskaper i bilen och kan vara en nervpåfrestande upplevelse för unga förare. Att veta vad man ska träna hjälper oerfarna förare att förbättra sina chanser att lyckas. Instruktioner
1

övningsköra så mycket som möjligt. Kör på sidogatorna, upptagen boulevarder och motorvägar. Öva på rätt hastighetsgränser och att vänster och höger varv.
2

Practice sammanslagning på en motorväg. En viktig del av de flesta förarens test innebär sammanslagning hålla rätt hastighet, rätt avstånd från andra bilar och kontrollera dina nödvändiga speglar och blinda fläckar.
3

Öva på att stanna vid rödljus och stopp tecken. Bromsning ska ske långt innan du når bilarna stannade vid ett ljus eller stoppskylt. Titta åt båda hållen vid stoppskyltar och lampor när de blir gröna.
4

Öva slår på radion eller justera din spegel under körning. Dessa utmaningar krävs vanligtvis under en förarens test. Se också till att du regelbundet kontrollera din speglar medan du kör.
5

Öva fickparkering. Ofta det sista steget i din förarens test kan fickparkering utövas med kottar som den i de flesta tester eller med bilar parkerade på din gata.
6

Städa ur bilen innan ditt test. Det finns inget att äta eller dricka under körning, och detta kommer att spegla din fokus på att bara köra. Också, stänga av mobiltelefonen och bilradion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147701.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.