Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Så här förnyar ett passerat körkortstillstånd i Pennsylvania

En ung förare i åldern 16 och 17 krävs för att få en förares tillstånd från Pennsylvania Department of Transportation (PDOT). Du måste vänta i sex månader från det att tillståndet utfärdas innan förarens Provlicensen väg. Under detta halvår, är du skyldig att få minst 50 timmars körning erfarenhet. Ett tillstånd är giltigt i ett år. Det kan dock förlängas upp till tre gånger. Om du misslyckas med att klara provkörning inom tre år efter mottagandet av ett tillstånd, måste du ansöka om ett helt nytt tillstånd. Saker du behöver
Form DL-31
handläggningsavgift
Visa fler instruktioner
1

Besök en PDOT kontor nära dig. Anmälan DL-31, en ansökan om att förlänga en icke-kommersiell körkortstillstånd. Detta formulär kan också laddas ner och skrivas ut från PDOT hemsida.
2

Fyll i formuläret genom att ange din tillståndets nummer, kontaktuppgifter och födelsedatum. Inkludera ändringar i din e-postadress eller namn (om tillämpligt). I avsnitt A, placera en bock i rutan "Lägg till /Extend." Be en förälder eller förmyndare att underteckna formuläret om du är yngre än 18.
3

Ta det ifyllda formuläret till Department of Transportation kontor, tillsammans med erforderlig administrationsavgift. (Processing Avgifter kan förändras, så kontrollera med PDOT kontoret eller hemsida.) Om du skickar in ditt formulär personligen, kommer du att få din förnyade tillstånd på samma dag som ditt kontor besök.
4 p Om Du kan inte ta formen av PDOT personligen, maila den ifyllda blanketten och en check på handläggningsavgift till adressen nedan. Din förnyade tillståndet kommer att skickas till dig per post.

Presidium körkortslagstiftningens

PO Box 68272

Harrisburg, PA 17.106 till 8272 Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147792.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.