Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Så att studera för en CDL licens Class

De flesta stater kräver operatörer av stora lastbilar och fordon - såsom dumprar, skolbussar och långtradare - att ha en kommersiell körkort (CDL). Tenta tider och avgifter är specifika med staten, men de ämnen som berörs är enhetliga, för det mesta. Sökande förväntas förstå sådana saker som när och hur man kontrollerar oljemätare, saker att slutföra innan en resa i termer av att inspektera lastbilen och information om tryckluftsbromsar. Saker du behöver
CDL övningsprov
CDL studiehandledningar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera med din statens Department of Motor Vehicles om gratis läromedel som kan vara tillgängliga.
2

Köp en CDL studiehandledning. Skolmaterial finns för varje aspekt av testet, såsom den allmänna kunskapen avsnittet fordonen tanksektion och farliga material sektionen. Du kan beställa texterna via Internet eller via din lokala bokhandel.
3

Samla praxis frågor och tentor. Testprepreview.com, till exempel, listar frågor provtest för varje område av CDL. Slutför exempel på frågor som du fått av ditt tillstånd och eventuella frågor som ingår i din CDL studiehandledningen.
4

Ta en praxis test "kall." Detta innebär inte studera för materialet. Granska dina svar och bestämma vilka områden du utmärkte sig i, om någon, och vilka områden du kämpat med.
5

Utveckla en studie schema. Baserat på dina resultat i steg 4, avsätta mer tid för de områden du kämpat i och mindre för de områden du utmärkte i. Granska dina läromedel, ta praxis tentor och kontrollera dina svar. Behandla provet som ett jobb: Stick till ett schema, men ta ledigt för att vila din hjärna som behövs. Godkänd provning kan kräva flera timmars studier per dag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147728.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.