Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Skaffa en avdelning för OHV Användning i Florida

Florida lag kräver invånarna att inneha intyg om titeln på någon off-highway fordon köpt sedan 2001 om OHV kommer att användas på statliga offentliga länder. Dekalen verifiera titel måste vara synlig på fordonet vid alla tidpunkter. Out-of-state besökare behöver inte ha en titel för sina OHVs, utan skall göra identifiering och ägarbevis vid körning på allmän mark i staten. Saker du behöver
VIN och registreringsnummer OHV
ägarbevis och försäkring
Inspektion av VIN om tidigare registrerats i en annan stat
Avgift för ansökan
Visa fler instruktioner
Att ansöka om en avdelning för Off-Highway fordon i Florida
1

Samla alla registreringsuppgifter på din OHV. Du behöver fordon eller fartyg identifieringsnummer (VIN), fabrikat och tillverkare, den licens eller fartygets registreringsnummer, och de grundläggande specifikationer av fordonet, inklusive år, vikt och längd. För båtar, behöver du skrovet materialet, metod för framdrivning och bränsletyp, och måste ange avsedd användning.
2

Ordna en Florida motorfordon agent att skriva på din ägarbevis och försäkringsskydd. Du behöver dessa dokument när du ansöker om intyg om titeln, och kommer också att krävas för att köpa eller överföra registreringsskyltar på den tiden.
3 p Om ansöker om titeln på en OHV tidigare registrerat i en annan stat, ordna en fysisk inspektion av OHV s fordon /fartyg identifieringsnummer. Florida kräver att alla sådana fordon har sina vins fysiskt kontrolleras av antingen en brottsbekämpande officer, licensierad motorfordon återförsäljare, Division of Motor Vehicles efterlevnad examinator eller skatteindrivare.
4

fylla i ansökan om certifikat avdelning med /utan registrering, tillgängligt on-line genom Florida Department of Highway Safety och motorfordon.
5

Skicka in ansökan och avgiften till alla Florida skatt-samlingen depå eller till statliga myndigheter som utfärdar registreringsskyltar. Avgifter för nya OHVs är $ 77,25 och $ 75,25 för de som tidigare licensierad i Florida. OHVs tidigare varit registrerade i en annan stat betala $ 85,25. Titlar ges vanligtvis inom fem arbetsdagar från dagen för ansökan. Vissa kontor erbjuder en skyndsam tjänst för en extra avgift på $ 10.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147755.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.