Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur man klarar av New York Road Test

För att klara ett körprov i någon stat, övning ger färdighet. När du har avslutat din förarens utbildning kurs, inklusive bakom-ratten praktiken, måste du boka en tid med New York State Department of Motor Vehicles att ta din provkörning. Det kan ta flera veckor från det att du boka en ny tid till den tid du tar dig testa, så se till att fortsätta att öva. Men för att klara din New York provkörningen, behöver du mer än utmärkta körförmåga. Instruktioner
1

Förbered att schemalägga ditt test. Innan du schemalägger dina New York körprov, måste du se till att du har alla dina dokument i ordning. Du behöver ett giltigt New York State körkortstillstånd och en giltig MV-278 pre-licensiering kursbevis eller MV-285 förarutbildning certifikat. MV-278 utfärdas genom kommersiella, vuxen-utbildningen, medan MV-285 certifikat utfärdas endast genom high school eller college förare utbildningskurser. Om du är yngre än 18, kommer du att behöva en MV-262, som intygar att du genomfört minst 50 timmar - 15 på natten - av övervakad körning. Blanketten skall fyllas i av en förälder eller vårdnadshavare.
2

Schemalägg din provkörning. Du kan schemalägga ditt test på nätet eller via telefon genom New York State Department of Motor Vehicles. Se till att ha alla dina dokument till hands så att du kan ge rätt information till DMV för att bevisa att du är berättigad att ta vägen testet. Ange postnummer för det område där du vill ta ditt test, så att du kan få ett test plats nära dig. Se till att ta anteckningar medan du schemaläggning, så att du kommer ihåg den exakta tiden, datumet och adressen till din schemalagda provkörning.
3

Ta ditt test. Se till att visa upp din testwebbplatsen minst 30 minuter innan din provkörning. Om du är sent eller missar ditt test, sannolikt kommer att avbrytas, och du kommer inte att ges företräde när du går att schemalägga din provkörning. Se till att ta med ditt foto körkortstillstånd med dig. Om du inte har ett foto tillstånd, ta en New York State utfärdat foto-ID. Se också till att du har alla dina formulär med dig, annars kommer du att vara berättigad att ta prov den dagen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147754.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.