Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur att förnya ett Junior körkortstillstånd

Förnya en junior körkortstillstånd är ibland nödvändigt , i synnerhet när en ung förare behöver mer tid att öva innan du ansöker om ett körkort . Även förare i alla åldrar måste visa legitimation och vistelse i syfte att ansöka om eller förnya ett körkortstillstånd , unga förare , i synnerhet , måste visa bevis på ålder för att bevisa att de är gamla nog att få ett tillstånd . I de flesta stater , är åldersgränsen 15 , men reglerna varierar från staten . Instruktioner
1

Ring din lokala DMV eller besöka ditt bankkontor nätet . Du kanske kan förnya din junior tillstånd på nätet genom att verifiera din ålder , ID och adress . Om inte , boka tid för att besöka din DMV att förnya personligen .
2

tillhandahålla bevis på mottagandet av det ursprungliga tillståndet , samt ID och hemvist . En skola ID eller Statligt utfärdat foto- ID-kort , liksom din födelsebevis och Social Security -kort kan alla användas .
3

återerövra det skriftliga körkortsprovet om det behövs . Vissa stater kräver att du återerövra den skriftliga delen av förarens examen för att förnya en junior körkortstillstånd , beroende på hur mycket tid har förflutit sedan utgången av originalet . Återigen , statliga lagar och politik varierar , så ta dig tid att lära sig om de närmare detaljerna som gäller för ditt tillstånd .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147752.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.