Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Om Drivers 'Ed

Drivers' utbildning är en klass som lär nya drivrutiner grunderna i körning. Förarnas ed klasser ibland bjuds i gymnasieskolor och privata förare ed program finns också, både på nätet och i en klassrumsmiljö. Förares utbildning program syftar till att förbereda eleverna för att klara tentamen krävs i de flesta stater att erhålla ett körkortstillstånd, och även hjälpa nya förare förstår de regler och tekniker som krävs för säker körning på allmän väg. Ämnen Täckt

förares utbildning kurser erbjuder undervisning inom flera områden. Förare får lära sig att känna igen vägmärken och tolka deras betydelser, för att förstå de olika typer av linjer som visas på vägarna, och lära sig grunderna i bilkörning. Dessutom är förarna lärde metoder för hantering av förhållanden som kan uppstå under körning, t.ex. vägförhållanden, övergångsställen och olyckor.
Betydelse

förares utbildning klasser bättre förbereda nya drivrutiner för väg erfarenhet än nya förare som helt enkelt studera handboken som erbjuds av staten Department of Transportation för att klara tentamen. Förares utbildning erbjuder en mer omfattande studie av reglerna för kör-och erbjuder en mer interaktiv upplevelse än solitära studie. Många förare utbildningsprogram erbjuder även eleverna möjlighet att köra på vägarna tillsammans med en instruktör, som hjälper till att förbereda studenterna för den fysiska körprov krävs för att få en licens.
Fördelar

Många auto försäkringsbolag erbjuder rabatter för nya förare som har genomgått en förares utbildning program. Försäkring för nya förare är ofta dyrare än för äldre och mer erfarna förare eftersom de är anses vara en högre risk. Auto försäkringsbolag anser att förare som har genomgått en formell klass är mer benägna att bli säkrare förare och är därför beredd att erbjuda en rabatt.
Krav

Vissa stater nu kräver nya drivrutiner för att slutföra en förares utbildning program som en del av licensiering förutsättningar. Ett visst antal undervisningstimmar krävs vanligtvis, eller i vissa fall, måste föraren tillbringar ett visst antal timmar körning under handledning med ett körkortstillstånd innan är berättigad att ta körkort. Många gymnasieskolor erbjuder valfria förarnas utbildningsprogram som valbar för studenter, även om nedskärningar i finansiering har lett till att vissa skolor avbryta programmet.
Andra användningsområden

Drivers ' utbildningen används också som en del av processen för rehabilitering av förare som har haft frekventa olyckor eller arresteringar. Förare som har tillkommit ett visst antal trafik biljetter kan krävas för att delta i en förares utbildning kurs för att behålla sin licens. Förare som har gripits för körning under påverkan av alkohol eller droger kan också krävas för att delta i förarnas utbildning som en del av deras straff eller som ett medel för att undvika fängelse eller skyddstillsyn.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147708.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.