Om The DMV Permit Test

Tillståndet Testet utfördes av en statens Department of Motor Vehicles (DMV) krävs för alla som vill tjäna en instruktion tillstånd att driva ett fordon. DMV tillstånd testet är oftast en skriftlig tentamen om grundläggande regler för biltrafiken och färdigheter, men vissa stater också innehålla en provkörning också. De specifika detaljerna i testet, inklusive format och krav för att ta det, bestäms av varje stat. Funktion

funktion DMV tillstånd testet är att bestämma vem som är behörig att ta emot en instruktion tillstånd som behövs för att lära sig att driva ett motorfordon och tjäna ett körkort. Testet, som ofta är en skriftlig tentamen, prov folk på grundläggande regler för biltrafiken och färdigheter.

I vissa stater ett körprov också krävs av DMV för att förtjäna en instruktion tillstånd. En provkörning på väg kommer att kräva en person att slutföra grundläggande körning arbetsuppgifter. Vissa stater kräver en provkörning som en del av att ta emot ett körkort i stället för en instruktion tillstånd.
Tidsplan

Generellt DMV tillstånd testet ges till tonåringar Vid färdigställandet av en statligt godkänd förarutbildning program. I de flesta stater personer under 18 år inte kan ta DMV tillstånd testet om de inte har passerat förarens utbildning. När fyller 18, kan människor som inte tog förarens utbildning eller personer som godkänts på kursen men inte har en licens tar tillståndet examen genom deras statens DMV.
Funktioner

DMV tillstånd testfunktioner frågor som är specifika för de drivande lagar och regler i det landet. Till exempel skulle en DMV tillstånd test i Florida har inte frågor om säker vinterkörning medan en examen i New Hampshire inte skulle ha frågor om förbereda för körning i en öken.

Exempel på frågor för ett skriftligt prov kanske är: Vad är hastighetsgränsen i en skola zon? Vad är den lagliga gränsen för alkohol i blodet i ditt tillstånd? Vad är ett säkert avstånd mellan din bil och bilen framför dig?

Sample manövrar under en provkörning kan omfatta byte av körfält, säkerhetskopiera och fickparkering.
Effekter

Passera DMV tillåter testet kvalificerar dig för att ta emot en instruktion tillstånd, som tillåter innehavaren att driva ett motorfordon under vissa restriktioner. Beroende på skick, de restriktioner som inkluderar vanligtvis arbetar med en vuxen, inte transporterar passagerare och fungerar endast under bestämda timmar. En giltig instruktion tillstånd behövs för att tillämpa med DMV för ett körkort. Annars DMV tillstånd testet i allmänhet har lite långtgående effekter

. Vanligtvis en person kan återanvända för att ta examen och kan ta det så många gånger som behövs för att passera.
Överväganden
p Om du inte har tagit en kurs förarutbildning, bör du kontakta din statens DMV och be om en undersökning bok för tillståndet undersökning. Detta är ett bra sätt att bekanta dig med de drivande lagarna i ditt tillstånd samt att öka oddsen för att passera DMV tillåter examen på första try.Also du bör överväga att kolla med DMV i ditt tillstånd om sina särskilda riktlinjer för att ta DMV tillstånd test. Kraven för att ta examen är inte enhetliga mellan stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145141.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.