Hur att leverera en bil till Holland

Oavsett om du flyttar till eller besöka Holland, om du behöver din bil medan i landet, kan du få det där. Om du bor i Europa, kan du ha din bil transporteras landvägen, men det vanligaste sättet att leverera en bil till Holland är till sjöss. Att arrangera transporten av bilen kommer att kräva forskning och betalningen av de avgifter. Saker du behöver
dator
Avgifter Internet Business förknippas med sjöfart
Visa fler instruktioner
1

Research International Car rederier för att se vilken du skulle vilja att anställa. Många företag kommer att leverera din bil till Holland så kontrollera med flera av dem för att se vilket som skulle vara bäst för dina behov. Många företag har även några alternativ bland olika sätt att leverera din bil såsom container eller rulla på, rulla av. I container din bil kommer att laddas in i en 20 till 40 fots container på ett regionalt lager eller port och din bil kommer att vara bunden för att förhindra rörelser. Behållaren kommer sedan att skickas till Holland. I rulla på, rulla ut, kommer bilen köras ombord på fartyget och säkrade under bildäck där det är skyddat från väder och vind. Det kommer att lossas i Holland. Många stora biltillverkare transportera sina fordon som använder roll on, roll off metoden.
2

Få en kostnadsfri offert från de företag du är mest intresserad av att använda och, beroende på priset i jämförelse med utförda tjänster, gör ditt beslut och boken passage för din bil med företaget som du väljer.
3

Prata med rederiet om seder och vem kommer att lämna pappersarbete och blanketter. Också fråga om tullar och om det är inkluderat i priset eller om du måste betala dem i förväg eller när du hämtar din bil upp i Holland. Efter ber företagets företrädare dina frågor, fyll i alla nödvändiga papper för att lägga till Tullverket.
4

Rensa alla värdesaker ur bilen och säkra dem på ett säkert ställe som en försiktighetsåtgärd. Kom ihåg att ta bort GPS-navigationssystem, stereoanläggningar, om de är löstagbara och eventuella kontanter eller monetära poster.
5

Ankomst till rätt port eller lagerlokal på dagen för lastning vid den angivna tidpunkten. Ladda ditt fordon eller lämna nycklarna enligt anvisningarna. Fyll ytterligare pappersarbete och bekräfta pickup datum, tid och plats. Betala för tjänsten om du inte redan har gjort det. På dagen för upphämtning
6

, anländer till den angivna platsen och hämta bilen. Fyll alla nödvändiga pappersarbetet för att bekräfta leverans och köra din bil borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145608.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.