Hur Pass The Road Test

Alla 50 stater i USA fastställa minimikrav för en individ att få ett körkort, inklusive ett krav på att ny förarens passera en "provkörning" under överinseende av en kontrollant. Dessa tester fastställa en ny förarens förmåga att visa färdigheter såsom fickparkering, säkra filbyten och defensiv körning tekniker såsom gav vid korsningar. Kandidater för en provkörning måste redan ha förvärvat en "körkortstillstånd", och vissa stater kräver fullbordandet av en förares säkerhet kurs. Däremot kan alla förare gynnas genom att följa ett antal tips för godkänd körprov. Instruktioner
Innan du åker
1

Undersök ljuset och signaler i bilen för att se till att varje verk innan du lämnar för att ta provkörningen. Innan du kan börja vägen testet, måste examinator att se att dina strålkastare, bakljus, bromsljus och blinkers allt fungerar korrekt.
2

övningsköra under minst 50 timmar under direkt tillsyn av en licensierad förare. En examinator kommer att följa dig på vägen test, bli bekväm med någon som sitter i framsätet tittar på din körförmåga. Innan du tar din väg test, dra in en tom tomt, och praktik för en timme färdigheter såsom parkering och använda blinkers och speglar.
3

Använd bilen du har övat i mest. Den styrning, bromsar, acceleration och transmission alla känner och hantera olika på olika bilar, också, kan storleken på en bil avgöra hur väl du parallellt kan parkera den. Ta vägen testet i ett fordon som du redan känner dig bekväm körning och parkering.
4

Bemästra skicklighet fickparkering innan du tar vägen testet. I vissa stater, såsom Pennsylvania, kan underlåta att fickparkera ordentligt subtrahera tillräckligt med poäng från din provkörning poäng för att orsaka en automatisk misslyckande.
5

Vet vad examinator och körprov förväntar innan du tar körprov. Granska material dina staten erbjuder.
Tar provet
6

visa färdighet i att använda bromsarna. Kom till ett fullständigt stopp vid varje korsning utan att det fastnar på bromsarna eller utrullning upp till en stoppskylt. Alltid åt parkeringsbromsen när examinatorn ber dig att parkera bilen eller stänga av fordonet.
7

Display trafiksäker körning. Använd signaler för alla svängar och filbyten, och kontrollera dina speglar regelbundet. Håll båda händerna på ratten inte använda någon av dem att engagera blinkers eller växelspak.
8

köra defensivt under provkörningen. Låt fotgängare passera framför bilen vid stoppskyltar och ge andra fordon förkörsrätt vid korsningar. Har flera billängder av utrymme mellan din bil och en annan bil innan du byter körfält, och hålla ett liknande avstånd mellan din bil och bilen framför dig.
9

Håll dig inom hastighetsgränsen utan att köra alltför långsamt. Kontrollanten måste se till att du kan hantera ett fordon under normala förhållanden och kan dra ifrån poäng om du kör för sakta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145307.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.