Krav på ett körkortstillstånd i Colorado

En körkortstillstånd är det första steget mot att få den eftertraktade körkort. Ett tillstånd är i huvudsak en provanställning licens som tillåter innehavaren att köra på vissa villkor och måste hållas under en viss tid innan en full licens beviljas. Kraven för att erhålla ett körkortstillstånd varierar enligt stat, med Colorado har speciella krav på sina tre typer av tillstånd. Universal Krav

Vissa handlingar krävs för alla tre typer av elevens tillstånd i Colorado för att ta den vision och skriftliga prov, vilket är ett krav vid ansökan om tillstånd. Du måste ha en acceptabel form av identifikation, såsom en skola ID eller födelseattest, ett personnummer, och en undertecknad sanningsförsäkran ansvar och förmynderskap undertecknat av din förälder eller förmyndare.
Driver Education Permit

förarutbildningen tillstånd är ett tillstånd som ger innehavaren rätt att köra enbart med en licensierad trafiklärare eller den person som undertecknat sin utsaga av ansvar och förmynderskap tills de fyller 18. Den förarutbildningen tillståndet måste hållas under 12 månader innan de ansöker om tillstånd. För att få tillstånd måste sökanden vara mellan 15 och 15 1/2 år gammal, presentera en undertecknad utsaga av ansvar och förmynderskap, och presentera en färdig sanningsförsäkran avslutad förarutbildningen klassrummet måste naturligtvis som alla presenteras med sex månader ansöker om ditt tillstånd.
Driver Awareness Permit

En förare medvetenhet tillstånd tillåter innehavaren att endast köra med den person som undertecknade sin utsaga ansvar och förmyndarskap tills de når en ålder av 18. Tillståndet skall hållas under minst 12 månader innan innehavaren kan ansöka om ett körkort. För att få tillstånd förare medvetenhet, måste den sökande vara i åldrarna 15 1/2 och 16 år gamla, måste presentera en undertecknad utsaga av ansvar och förmynderskap, och slutföra en fyra-timmars program drivrutin medvetenhet.

Minor Instruktion Permit

mindre instruktion tillstånd tillåter innehavarna att köra enbart med den person som undertecknade sin utsaga av ansvar och förmynderskap tills de fyller 18. Tillståndet ska hållas i minst 12 månader innan innehavaren kan ansöka om ett körkort. För att få en liten instruktion tillstånd måste den sökande vara mellan 16 och 21 år gamla och presentera en undertecknad utsaga av ansvar och förmynderskap.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145600.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.