Hur hittar Bilister Ed övningsprov

En av de första sakerna du lär dig när du förbereder din licensiering undersökning är att lagar varierar från stat till stat. En sak som är densamma i hela landet är att alla sökande skall genomgå ett skriftligt test innan de får sin undervisning tillstånd eller körkort. Studier och praktik innan provtagning så det finns ingen fråga du är redo att slå road.So, om alla länder har olika krav, hur gör du öva din skriftliga drivers'test innan den stora dagen? Du har ett par alternativ. Instruktioner
1

Besök Department of Motor Vehicles nätet. Välj det land där du bor från kartan. Sajten riktar automatiskt dig till din statens officiella DMV hemsida. Varje stat har övningsprov, lokala testcenter, öppettider och annan nyttig information.
2

Köp en bok om förarens utbildning. Sök Amazon.com eller Yahoo shopping katalog för att hitta en lista med böcker i ämnet. De erbjuder också bokrecensioner, recensioner och jämförelser. Studera boken och ta övningsprov.
3

Besök ditt lokala bibliotek. Biblioteken innehåller en mängd information om varje tänkbart ämne. Fråga bibliotekarien vilken information och resurser som de har om förarens utbildning.
4

Registrera dig för ett förarens utbildning klass. Beroende på din ålder, kan ditt tillstånd kräva att en förare utbildning kurs vara avslutad innan du ansöker om licens. Om detta är fallet, ger kursen övningsprov samt praktisk utbildning.
5

Plocka upp en förarens handbok på ditt lokala DMV. Denna handbok lär trafikreglerna och ger dig en chans att öva dina kunskaper genom att ta en praxis test i slutet av boken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145089.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.