Hur får man en DMV körkort Record

hålla koll på dina chaufför-licens register är viktigt för alla bilförare. Med fler statliga register och blanketter tillgängliga på nätet än någonsin tidigare, begär en kopia av dina chaufför-licens register är en bra mycket lättare än det var tillbaka i dagarna av mappar och papperskopior arkiv. Med state Department of Motor Vehicles (DMV) tjänster online just nu, kan förare som behöver begära register göra det med bara ett par musklick. Instruktioner
1

Öppna din webbläsare och navigera till din statens Department of Motor Vehicles hemsida. Denna webbplats är ett. Gov webbplats och kan hittas genom en grundläggande Internet-sökning.
2

Klicka på online-formulär avsnittet av din statens DMV sida. Online former avsnittet ofta väl synligt på första sidan av den statliga DMV hemsida. Delstaten Kalifornien, till exempel, har en länk på huvudsidan titeln "formulär" som leder till online-formulär och pappersarbete tillgänglig för användare som är online. Addera 3

Välj förarplatsen rekord- begära alternativet från din statliga DMV: s online-formulär sidan. De flesta stater har online drivrutin-rekord-formulären. Skriv i formuläret.
4

Fyll föraren-rekord-formuläret enligt instruktionerna på blanketten. De flesta stater kräver bara grundläggande personlig information, e-adressinformation och ditt körkort nummer. Dessutom finns det ofta en liten avgift som ska presenteras med formulären.
5

Presentera blanketter på din lokala DMV kontor eller maila dem till den adress som anges på blanketten. Var noga med att inkludera några avgifter som anges i formuläret. När drivrutinen register begäran behandlas av DMV, kommer du att få en kopia av din chaufför-licens rekord med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145684.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.