Typer av audiovisuellt material

Integrationen av audiovisuellt material gör inlärningen mer intressant för både studenter och lärare. Det främjar också kritiskt tänkande och hjälper eleverna att behålla mer information som de lär. Audiovisuella material inkluderar bilder, ljud eller en kombination av båda. Men integrationen av audiovisuellt material är inte bara en fråga om att visa materialet och lämnar den på det, men att integrera den audiovisuella i inlärningsprocessen, och detta tar klass planering och förhandsgranskning av audiovisuellt material. Flashcards

Flashcards innehåller ibland ett visuellt element som kan läggas till inlärningsprocessen. Många lärande och spel är centrerade på visuella flashcards som innehåller ord samt bilder. Vanligtvis en flashcard har ett ord, problem eller koncept på ena sidan och svaret på den andra, men ibland den ena sidan har ett visuellt element, som förväntas för att hjälpa dig att komma ihåg det viktigaste idé eller koncept.

ljudinspelningar

ljudinspelningar kan innehålla många olika sorters föremål - samtal eller dialoger, låtar eller texter, student intervjuer, böcker eller berättelser - som alla gör inlärningsprocessen mer intressant och ger ett försprång för studenter som lär sig bäst genom att höra. Ljudböcker och berättelser motiverar barn att intressera sig för litteratur och kultur.
Videor

Video kan ge ny mening till ett ämne genom att göra det mer konkret och omedelbart. Du kan hitta videoklipp i ditt mediabibliotek eller du kan beställa dem från pedagogiska kanaler som Discovery eller PBS. Att använda video i klassrummet måste du förhandsgranska det, avgöra om hela videon är lämpligt och relevant eller bara en del av det, och räkna hur man kan integrera det med andra relevanta audiovisuellt eller trycksaker.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145375.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.