Hur fickparkera med kottar

Även fickparkering är inte en rutinmässig händelse under körning, de flesta stater kräver att du visar kunskaper på det som en del av din krävs körkort undersökning, speciellt när du först skaffa din licens. Öva med koner är det säkraste och enklaste metoden för att lära sig att fickparkera och hjälper dig att förbereda dig att hantera knepiga verkliga körning scenarier. Med lite övning kan fickparkering bli en naturlig del av din körförmåga. Instruktioner
1

parkera bilen vid en trottoarkant i en tom parkeringsplats. Placera en kon tre meter bakom bilen och plats annan kon tre meter framför bilen. Få in i din bil och sakta köra bilen borta från konerna och trottoarkanten.
2

Kontrollera dina speglar för att vara säker inga bilar eller fotgängare kommer. Sätt på din tur signal och kör sakta till kottarna, sedan komma till ett stopp.
3

Linje framsätet på bilen med den främre konen. Applicera starka påtryckningar till din ratt och vrid den mot trottoarkanten. Placera bilen i omvänd och sakta tillbaka upp medan du tittar över axeln för att se till att du inte träffar något. Fortsätt att sakta backa upp tills du har en riklig mängd utrymme att manövrera bilen mellan konerna.
4

Placera foten på bromsen. Förvandla din ratten bort från trottoaren och fortsätter att vända långsamt. Titta på dina speglar och framför dig att se fordonet rör rätt mellan konerna. Flytta din bil tills du är nära den bakre konen.
5

Placera foten på bromsen och lägger i drive. Sakta bort foten från bromsen och flytta bilen framåt, så att du är i linje mellan de två konerna.
6

Öva så många gånger som behövs. Flytta konerna till två meter i fram-och baksidan av din bil när du känner dig mer bekväm med dina förmågor. Observera att varje stat har olika krav på hur nära konerna blir under ditt körkort undersökning. Kontrollera med din Department of Motor Vehicles för specifik information om fickparkering i ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145402.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.