Hur man rapporterar en Washed Auto Titel

Varje gång en bil köps från en köpare, måste en ny titel för registrering genereras för den nya ägaren. Ofta bilar som bärgats eller kan ha genomgått översvämningsskador inte kan registreras på grund av bilarnas osäkra chassi och historia. När en säljare är oförmögen att registrera titeln lagligt, några skrupelfria personer tillgripa skapa olagliga titlar av ägande med hjälp av personer som kan arbeta vid tagg regeringen bil kontor. Detta är vanligtvis kallas "tvättning en titel." Reda på att din bil titel registrerades olagligen skulle medföra allvarliga komplikationer och åtal om titeln inte redovisas omedelbart. Instruktioner
1

Kontakta polisen för att rapportera illegala titeln så snart det visar sig vara bedräglig. Ju längre titeln är orapporterat, desto mer kan polisen ser på dig som en misstänkt i titeln uppgjorda bluff. Var noga med att tillhandahålla dokumentation och verifierbar information om hur titeln befanns vara olagligt.
2

Gör kopior av alla handlingar (inklusive titeln och köpebrevet) tillhandahålls av den ursprungliga säljaren och ta detta information till din lokala avdelning av motorfordon kontor. Också ta med din polisanmälan att visa din vilja att samarbeta och bistå DMV att spåra andra möjliga tvättade titlar.
3

Ring din försäkringsagent och begära en rapport fordon historia för att avgöra om din bil kan ta emot en ny legitim titel ägande. Om bilen inte kan ta emot en ny titel, be agenten att utföra en rapport bil skador. Denna rapport kommer att tillåta dig att få en uppskattning av bilens tidigare skador och ger en detaljerad rapport om du bestämmer dig för att lämna passa mot bilens säljaren för bedrägliga försäljningsmetoder och bedrägerier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145593.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.