Hur man ersätta en förlorad Florida Körkort

Det är stressigt när vi förlorar viktiga dokument och objekt, till exempel ett körkort. Vi brukar inte inser det saknas tills vi måste presentera den eller använda den. Om du har förlorat ditt körkort eller det har stulits, gör delstaten Florida det lätt för dig att få en ersättare. Saker du behöver
Legitimation
bevis på uppehållstillstånd
Visa fler instruktioner
1

samla identitetshandlingar som krävs för att ansöka om din licens ersättare. Staten kräver att du anger två former av identifiering, en primär och en sekundär. Primär identifiering måste vara en födelseattest, giltigt pass eller ett delstats-ID-kort. Sekundär identifiering kan komma från flera olika källor, bland annat ett vigselbevis eller fordonets registreringsnummer. Se resurser för en fullständig lista över acceptabla identifiering.
2

Samla de övriga dokument som krävs för att ersätta ditt körkort. Staten kräver att du ge bevis på uppehållstillstånd (nuvarande elräkning) och bevis på personnummer (Social Security-kort eller uttalande från Social Security Administration).
3

Besök din lokala Florida Department of Motor Vehicles. Se resurser för en komplett lista över Florida DMV kontor. Ta med dokument och utbyte avgift på $ 25. Du kan också ansöka om ersättning licens online, men bara om du är tillfälligt tillstånd. Alla andra sökande måste ansöka personligen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145254.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.