Hur är en CDL Course Laid Out?

Ta en kommersiell körkort (CDL) Kursen kräver att du uppfylla ett antal förutsättningar, tillhandahålla handlingar och slutföra en rad skriftliga och praktiska prov. US federal lag definierar nyttofordon som de som: väger 26,001 pounds eller mer, inklusive släp, är konstruerade för att transportera 16 eller fler passagerare, inklusive föraren, eller är skolbussar. CdLS är uppdelade i tre klasser - A, B och C. Ytterligare påskrifter finns tillgängliga, vilket ofta kräver ytterligare undersökningar, såsom en S påskrift för skolbussar eller H för fordon som kräver farliga material plakat. Instruktioner
1

Kontrollera att du uppfyller de förutsättningar och sedan vidta alla nödvändiga dokument till din lokala förarens licensiering kontor för att få en CDL körkortstillstånd. För en intrastate licens måste den sökande vara minst 18 år gammal, interstate är tillgängliga för förare i åldern 21 och över. Även om det finns mindre variationer per tillstånd, de flesta kräver din vanliga körkort, Social Security-kort och legitimation och bosättning. Sökande måste också passera en grundläggande vision och kunskapsprovet.
2

Hitta en lokal lastbil trafikskola och ordna dina körlektioner. Ta ditt körkortstillstånd med dig, eftersom du inte kan träna utan det. För alla CDL lektioner, måste du åtföljas av en förare som har haft ett relevant CDL licens för två år och en vanlig körkort i fem år. Beroende på ditt tillstånd, din instruktion tillstånd som gäller för en viss tid (vanligen sex månader). På ingen tid eller plats kan du ta lektioner i ett farligt material fordon, oavsett vem följer dig.
3

Lär teorin tillsammans med de praktiska delarna av kommersiella truckkörning. Den kommersiella förare handbok är en komplett guide till trafiklärare, med allt som du behöver veta innan du tar en CDL testet. Medan undersökningar viktas mot de praktiska delarna av körning, måste de sökande också fylla i en pre-trip besiktning av fordonet. Grundläggande lastbil underhåll, mekanik och säkerhetsfunktioner som ingår i denna del av testet.
4

Organisera dina fulla CDL undersökningar när du har avslutat din utbildning. Många truckkörning skolor har rätt att utföra egna tester eller ordnar för dig att slutföra ditt test på en närliggande CDL testcenter.
5

Starta CDL tester. Fyll i en pre-trip besiktning av fordonet genom att visa dina kunskaper om grundläggande underhåll, funktioner och säkerhetsfunktioner. Avancera till en grundläggande fordonskontroll kompetenstest. Här måste du fylla i en rad enkla manövrer tillsammans med en examinator. Du har 10 minuter att slutföra varje manöver. Finish CDL testning av konkurrerande scenen körprov. Vid denna punkt kommer du att driva den kommersiella fordon i vardagliga trafik tillsammans med din utvärderare, som testar dina kunskaper och hantering av rutinmässiga körsituationer.
6

Betala för och emot ditt nya CDL i motsvarande klass. Var noga med att bära den här dokumentationen med dig när du använder ett kommersiellt fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145819.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.