Florida Körkort Klassificeringar

Som många andra stater, delar Florida Department of Motor Vehicles berättigade förare i olika klasser. Dessa klassificeringar hjälpa DMV arbetstagare att tillhandahålla rätt tjänster till förare. De hjälper också bestämma vilken typ av licens, och dess medföljande krav och begränsningar, är lämplig för vilken drivrutin. Slutligen, dessa klassificeringar är till nytta för de brottsbekämpande myndigheterna som gör trafiken stannar och undersöka den felande körkort. Klass A

A-förare är yrkesförare som driver en lastbil eller kombinationer lastbil som väger £ 26.001. eller mer. Militär personal som driver militära lastbilar behöver inte få denna licens för att köra ett fordon i denna storlek på Floridas vägar. Jordbrukarna är också undantagna om de transporterar jordbruksutrustning mindre än 150 miles.
Klass B

klass B drivrutiner finns också kommersiella motorfordon som driver en rak kommersiell lastbil som väger £ 26.001. eller mer. Raka lastbilar är lastbilar som alla axlar är kopplade till samma bildruta. De skiljer sig från många 18-hjulingar som har en släpvagn som är ansluten till hytten med en koppling.

Med en klass A licens, militär personal är befriad från att behöva skaffa en licens klass B när du kör ett militärfordon På Floridas vägar, och jordbrukarna är undantagna om de transporterar jordbruksutrustning för lagringsenheter inom 150 miles från deras gård. Människor som har en licens Klass E är undantagna från kravet på att erhålla en licens klass B om de flyttar personlig egendom i en rak lastbil, t.ex. en hyrd flyttbil.
Klass C

klass C förare är den slutgiltiga klassificeringen för yrkesförare motorfordon. De inkluderar förare av lastbilar som transporterar farligt gods eller fordon som är konstruerade för att transportera fler än 15 personer. Detta inkluderar vanligtvis bussförare och gas lastbilschaufförer. Förare i denna klassificering är licensierade att köra enbart lastbilar och bussar som väger mindre än £ 26.001. Som med klasserna A och B, militära förare och lantbrukare är befriade från att behöva få ett klass C-körkort.
Klass E

Klass E licenser för icke-kommersiell drivrutiner. Detta är den vanligaste licensen, eftersom det ges till alla icke-kommersiella förare över 15 år. Kvalificerade förare måste ha innehaft elevens körkort i minst ett år utan fällande domar, om de har haft en fällande dom, måste de ha deltagit i trafik skolan

För en 16 - eller 17-åring för att få en. Klass E-körkort, en väktare måste intyga att han har kört minst 50 timmar, med minst 10 av dessa timmar på natten. En klass E-körkort som innehas av ett 16 - eller 17-åringen kommer med restriktioner för de timmar under vilka föraren kan vara på väg. Florida förare kan få licens klass E genom att passera syn och hörsel test, ett skriftligt prov om vägmärken och trafikregler, och ett körprov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145592.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.