Saker att hålla utkik efter på ett körprov

Att lära sig trafikreglerna och bevisa dem genom att skicka ett test med en certifierad instruktör har sina belöningar. Slutförande av en förare utbildning tjänar du förmånen av ett körkort. Förmågan att navigera en bil och följa instruktionerna kan vara skrämmande för en nybörjare. Det finns fallgropar att undvika och hur du kan öka dina chanser att inte bara passerar, men briljera när du tar ett skriftligt prov och få bakom ratten. Trafikreglerna

Innan den stora testdagen, noggrant läsa en förare utbildning manual. Utbildningsmaterialet ska vara aktuell och inkluderar färgfoton att illustrera innehållet. De flesta förare utbildning klasser ger en, men din kommuns motorfordon kontor även gör dem tillgängliga för allmänheten som en handout eller online-resurs. Informationen ska memoreras, om möjligt, för att möjliggöra sömlös minns när du sitter bakom ratten på dagen för ditt test. Predriving Rutiner

Få i
bil du kommer att ta vägen testet i och följa en säkerhets checklista. Poäng går förlorade i onödan på förarprov eftersom eleven inte sätta på ett säkerhetsbälte. Instruktören kommer att göra att du följer predriving rutiner, som att justera sätet och speglar och kontroll mätare och lampor. Se till att du vet var spakarna är och kan lätt manipulera dem utan att be om vägledning om testdag.
Sluta helt

En av de största misstagen som undvika på ett körprov kommer inte till ett fullständigt stopp vid en stoppskylt eller rött ljus. Medan de flesta förare vet att sakta ner när ljuset är gult, vissa har den instinkten att påskynda. Detta kan resultera i en straff. Undvik också att rulla på betyget, vilket innebär att hålla foten på bromsen men inte slutar helt vid en korsning där det finns en stoppskylt. Använd fem-sekunders regeln, menande stoppa bilen för den tid även om det inte finns någon mötande trafik.
Begränsa din hastighet

Även om det är osannolikt att du kommer att fortkörning på testdagen, vara medveten om hastighetsgränserna på lokala gator som kan förändras plötsligt, särskilt om det finns en skola eller ett sjukhus i närheten. Även att gå fem miles över hastighetsgränsen kan skada din poäng. Använd dina blinkers vid filbyte och dubbelkolla innan de passerar för att se till att du kan tryggt. Din instruktör kommer att göra att du tar särskild försiktighet i dåligt väder eller i kraftigt trafikerade områden.
Parkering Fallgropar

Beroende på var du tar ditt test, instruktören kanske be dig att fickparkera eller parkera på en kulle. Ta din tid, justera dina speglar, och linje upp din bil för att undvika att upprepa manövrar. Detta testar din precision. Var medveten om hur dina hjul vänds när du är klar med din parkering. Detta kommer att vara ett område där du kan förlora poäng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145820.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.