Skaffa en truckförarkort i Paducah, KY

Truckar licensiering i staden Paducah, Kentucky, övervakas av Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Learner truckförare måste passera både skriftliga och praktiska testfaserna med ett företag som använder truckar, utbildade av en certifierad gaffeltruck operatör. Efter ett framgångsrikt slutförande av dessa två tester faser, sökande får ett intyg som de måste ha när de driver en gaffeltruck. Certifiering överför inte mellan organisationer, så truckförare måste skaffa ett nytt certifikat när de börjar arbeta för ett nytt företag. Dessutom certifikat är endast giltigt i tre år, varefter truckförare måste testa och skaffa en ny licens. Instruktioner
1

Kontrollera att du uppfyller de grundläggande förutsättningarna för att få en gaffeltruck kör certifikat i Paducah, Kentucky. Du måste vara minst 18 år gammal, håller en fullständig, regelbunden körkort och passera en preliminär hälsatest, inklusive syn och hörsel undersökningar. Dessutom bör de sökande inte har några fysiska funktionsnedsättningar som hindrar dem från att på ett säkert sätt driva en gaffeltruck, lider av några neurologiska problem som påverkar balansen och ska inte ta någon medicin som förhindrar säker gaffeltruck drift.
2

Fråga din arbetsgivare för att träna dig i gaffeltruck körning. Din instruktör måste vara en certifierad gaffeltruck instruktör. Det finns ingen erkänd standard som du måste testas. Snarare är du utbildad till den nivå som ditt företag tycker är tillräckligt. Detta är vanligtvis inställd på en hög nivå eftersom OSHA kräver företagen att ta ett mycket krävande metod för hälsa och säkerhet. Genomför din träning truck
3

. Det handlar både klassrum-baserad undervisning och praktisk inlärning. Utbildningen tar ofta mellan fyra timmar och fyra dagar, beroende på den standard som fastställts av företaget och din instruktör. OSHA kräver att företagen genomför egna tester, med både skriftliga och praktiska moment på testet. Praktiska lektioner inkluderar att lära sig om de grundläggande mekanismerna för en gaffeltruck, även lära sig att utföra grundläggande gaffeltruck underhåll.
4

klara proven som du fått av din arbetsgivare, slutföra skriftliga och praktiska delarna av undersökningen För att få certifikatet gaffeltruck körning (allmänt känd som en gaffeltruck körkort). Du är skyldig att bära denna certifiering när du driver en gaffeltruck, och certifikat är endast giltigt i tre år, varefter du måste testa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145755.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.