Hur hittar Status Bil Registrering i Georgia

Om du är osäker på när din bil registrering måste förnyas i Georgia, var dina registreringsskyltar, dekaler förnyelse eller taggar förmodligen förlorat, stulet eller skadat. Det finns rutiner för byte bara intyget om förnyelse och andra för att ersätta dina taggar eller plattor. Om de hade försvunnit i posten, kommer du inte att betala en avgift för att ersätta dem. Eftersom det krävs enligt lag i Georgia som förare förses med ett bevis om registrering av fordon, är det viktigt att ersätta saknade taggar eller certifikat så snabbt som möjligt. Instruktioner
1

rapportera förlusten av dina registreringsskyltar eller dekaler till lokala polismyndigheter. Begära en kopia av denna rapport. Detta är för att skydda dig, eftersom någon skulle kunna förfalska din registrering för en annan bil.
2

Fyll i ansökan om ersättning dokumentation. Om du behöver byta bara ditt registreringsbevis, fyll formuläret MV-5, ansökan om ersättning registreringsbevis. Om du behöver byta taggar eller plattor, fyll formuläret MV-7, angående substitutionsansökan License Plate (Tag) och /eller dekal. Fyll lämplig form i elektronisk eller skriva läsligt i svart eller blått bläck.
3

Skriv dokumenten. För en ersättare registreringsbevis, endast undertecknandet av den nuvarande ägaren eller alla registrerade ägare krävs. En återförsäljare kan också begära en ersättning på ägarens vägnar. För att byta registreringsskyltar eller taggar, måste du logga in närvaro av en notarius publicus och få dem NOTARIELL formuläret. Vanligtvis finns det en avgift från notarie.
4

lämna relevant dokumentation till ditt län Skatt kommissionärens kontor. Form MV-7 måste åtföljas av en $ 8 avgift, och bildar MV-5 kräver endast ett $ 1 avgift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145758.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.