Körkortstillstånd Information

I de flesta stater, är ett körkortstillstånd utfärdat som ett steg mot att skaffa ett körkort. De krav och privilegier som är förknippade med ett körkortstillstånd varierar enligt stat, men tanken på en graderad licenssystem är vanligt, och vissa lagar är ofta antagits att garantera säkerheten för alla förare. Tillåt Age

En av de stora skillnaderna mellan elevens tillstånd som utfärdats av olika stater är vid vilken ålder en person kan först ansöka om deras tillstånd. Den yngsta är 14, observerades i sex stater. Mellan åldern 14 och 15, mer än hälften av staterna utfärda en form av körkortstillstånd. Den äldsta (och mest traditionella) åldersgränsen för utfärdande av körkortstillstånd är 16, vilket fortfarande observeras i New York och flera andra östeuropeiska stater.

Förutom vid vilken ålder ett körkortstillstånd utfärdas, varje stat också mandat vid vilken ålder ett generellt tillstånd kan utfärdas. Vissa stater kräver en obligatorisk väntetid på tre till sex månader mellan utfärdandet av ett tillstånd och ett körkort ansökan att låta den nya drivrutinen tillräcklig tid att lära sig bakom ratten.
Driver Begränsningar

elevens tillstånd är avsedda att göra det möjligt för ungdomar att driva en bil lagligt på allmänna vägar och samtidigt lära sig att köra. Med ett körkortstillstånd, måste föraren följer fortfarande en rad restriktioner. Den mest grundläggande av dessa är att kräva att tillståndsinnehavaren köra endast i sällskap av en licensierad förare av en viss ålder. I vissa fall måste denna drivrutin vara förälder eller vårdnadshavare av tillståndshavaren eller en auktoriserad trafiklärare.

Elevens tillstånd också i allmänhet förfaller inom ett eller flera år på att utfärdas. Detta görs för att säkerställa att tillståndet används endast under lärande period, efter vilken tillståndsinnehavaren måste passera ett körprov för att bli en licensierad förare. Det garanterar också att det skriftliga provet kompletteras för att erhålla en licens är fortfarande ny och aktuell när föraren tar hennes provkörning.
Ytterligare föreskrifter

I vissa fall, kompletterande regler gälla för förare som använder ett körkortstillstånd. Som med graderad licensiering eller junior operatörens licenser, är tillstånds förare vanligtvis inte tillåtet att köra under vissa tider på natten. Dessutom kan särskilda regler tillämpas för att garantera säkerheten för en tillståndshavarens passagerare. Detta kan omfatta behovet av att använda bilbälte även i situationer där de annars inte skulle vara nödvändigt, t.ex. för vuxna sitter i baksätet. I vissa stater är passagerare förutom föräldern eller instruktör förbjudet helt och hållet.

Senare tid vissa stater har börjat kräva att tillståndshavare visar varningstecken på sitt fordon för att visa andra chaufförer att de är oerfarna. Ibland dessa tecken krävs endast efter en tillståndshavaren har haft en olycka, men andra gånger en varning krävs för varje tillståndshavare oavsett drivande post. Addera Prermit Krav
< p> Det viktigaste kravet för att erhålla ett körkortstillstånd är ett skriftligt prov. Detta test omfattar vanligtvis grunderna i körning, t.ex. betydelsen av gemensamma vägmärken, filbyten, hastighetsbegränsningar och köra under farliga förhållanden. Mest skriftliga tillstånd testar även inkludera en eller flera frågor om alkohol medvetenhet, inklusive de fysiska effekterna av alkoholkonsumtion och statens regler om alkoholkonsumtion för minderåriga.

Annat än det skriftliga provet, de flesta stater kräver ytterligare information för en tillstånd skall utfärdas. Dessa kan omfatta underskrift av den som ansöker om tillstånd förälder eller förmyndare, en presentation av ett födelsebevis eller annan identifikation, passerar en synundersökning (eller presentera en anteckning från en läkare om att den sökandes syn är tillräcklig).

Permit to License

När ett körkortstillstånd innehavaren har spenderat tid att öva sin körning och någon obligatorisk väntetid har löpt ut, kan han ansöka om ett körkort. Det betyder oftast schemaläggning en provkörning under vilken tillståndsinnehavaren ska ha säker körning, tillsammans med en rad uppdrag manövrar (såsom trepunkts svängar, fickparkering eller motorväg sammanslagning) för en drivande testare som är i bilen. Provkörningar varierar kraftigt från land till land med avseende på komplexitet, längd och övergripande svårighet. De flesta stater kräver en väntetid mellan en misslyckad provkörning och schemaläggning av ett andra test för att säkerställa tillräcklig praktik tid.

Även med bortgången av en provkörning, inte utfärdar de flesta stater inte en full licens tills föraren är minst 18 år gamla. En junior operatörslicens eller begränsad licens kan utfärdas som nästa steg i processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145231.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.