Vilka saker måste du ta ett körkort test?

Ta ditt körkort test kan ibland vara en stressande upplevelse. För att minimera det, bör du se till att du tar med allt som ditt tillstånd DMV kräver, eftersom de varierar från stat till stat. Identifiering

dagen av ditt test, måste du ta någon form av identifikation: Om du redan har klarat ett körkort test i en annan stat, väcka sin licens. Om du ansöker om ett första-gången licens, ta med dig ID-kort utfärdat av DMV. I vissa stater, kommer detta vara ditt körkortstillstånd. I andra stater, såsom New York, måste du ta med ytterligare två former av identifiering såsom pass eller födelsebevis. Ta med ditt Social Security-kort, bara i fallet.
Registrering
p Det är en bra idé att ta bilen registrering och titel. Dessa två dokument som DMV kan be att få se innan du tar ditt test, och du bör hålla dem i handskfacket i bilen. Registreringen visar var bilen är registrerad, vilket bör återspeglas av registreringsskyltar på bilen. Titeln av bilen bevisar att du äger det, liknar en handling av ett hus, och är ett dokument som du får när du köper din bil. Du ger bevis på ägande till DMV, och det skickar du titeln.
Försäkring

Bring försäkringsbevis om du kommer att bli med egen bil för den drivande delen av körkort test. Det är olagligt att köra utan försäkring. Kontrollera att din försäkring är aktuell och att du har ett certifikat eller kort som visar att bilen är försäkrad.
Korrigerande glasögon
p Om ditt körkort indikerar att du har nedsatt syn, måste du ta med och bära dina glasögon eller kontaktlinser. Det är i ditt bästa intresse att göra det, eftersom du kommer att se bättre när du tar ditt test.
Pennor

Se till att du tar en penna och penna. Även om det är troligt att den DMV kommer att förse dig med sådana saker när du fyller i formulär, är det inte en dålig idé att ha dem just i fallet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145319.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.