Hur man börja köra en bil

Beroende på var du bor, kanske kör inte bara ett privilegium utan en nödvändighet liksom. Människor som bor på landsbygden är beroende av sina bilar nästan dagligen, för att kunna arbeta, shoppa eller gå till någon utanför underhållning. De som bor i staden kan och göra lita på kollektivtrafiken för det mesta. Oavsett en persons skäl för att vilja börja köra, kommer förmånen också med många resposibilities. Ta inte köra lätt på, lära dig allt du kan innan du någonsin startar den motorn. Instruktioner
Hur man börja köra
1

Vet lagarna i ditt tillstånd. Gå till Department of Motor Vehicles i ditt område och fråga om ålderskrav och körtillstånd. Medan du plockar det upp en kopia av trafikreglerna som gäller för ditt område. Inte ens försöka få bakom ratten i en bil tills du är säker på att du har uppfyllt alla de rättsliga kraven. Det är inte bara olagligt att göra det. Det kan vara farligt för dig och andra människor på vägen.
2

Studera trafikreglerna bok som du plockat upp. Se till att du känner till lagarna i ditt tillstånd och kan känna igen alla vägbanan tecken. Har en vän frågesport dig om några av de saker i boken för att se hur bra du gör. Fortsätt att studera boken tills du är säker på att du kan klara ett prov på informationen.
3

Få körtillstånd .. Om du har tagit en förare utbildning klass har du förmodligen en redan. Om inte, gå tillbaka till den lokala DMV och ta det skriftliga förarprovet. Om du klarar det skriftliga provet du kommer att utfärdas ett tillstånd att köra på. Detta är en learnerspassersedel och du kommer att ha en licensierad förare i bilen med dig hela tiden när du kör. Vissa stater kräver att denna licensierade förare vara 21 år gammal. Återigen, kolla med den lokala DMV för att se om din statens krav.
4

övningsköra med din licensierade förare i bilen med dig. Innan du någonsin startar bilen, se till att du är bekant med alla kontroller. Ställ in speglarna, lokalisera horn, blinkers, mätare, strålkastare och vindrutetorkare. Du måste veta var de är genom att känna och kunna engagera dem utan att ta ögonen från vägen. När du är säker på att du vet var alla de nödvändiga kontrollerna är och hur man hanterar dem, kan du starta din första körlektion.
5

börjar köra i minst befolkade område du har tillgång till. Du vill kunna manövrera bilen på ett säkert sätt innan du stöter på mycket trafik. Lyssna på alla och alla instruktioner din licensierade förare ger dig. Ta inte illa upp om de påpekar något du har gjort fel. När allt, de har den erfarenhet och försöker hjälpa dig att bli en bra förare. Öva din körning under dagtid och på natten, om möjligt. Mörkerkörning kan vara helt annorlunda, eftersom du behöver för att vänja sig med strålkastarna och möta strålkastarna från mötande trafik.
6

När du känner dig bekväm med din körförmåga, gå till DMV och ta körprovet. En instruktör kommer att åka med dig och testa dig på en mängd olika förmågor. När du återvänder till DMV instruktören kommer att berätta om du har klarat eller misslyckats. Om du klarat dig kommer att utfärdas ett körkort. Om du missade du kommer att krävas för att ta den drivande delen igen, men ditt tillstånd kommer fortfarande att vara giltiga. Om du gått, har du nu ett giltigt körkort, och kan köra utan en licensierad förare att vara med dig. Kom bara ihåg att använda samma försiktighet som du använde när du lär. Följ alla hastighetsgränser och vara artig mot andra förare. Körning är ett privilegium du förtjänat och det kan tas bort om du missbrukar detta privilegium.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145119.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.