Hur man startar en 2005 Nissan Frontier

Den 2005 Nissan Frontier fanns tillgängliga antingen med automatisk växellåda eller en manuell växellåda. Det förfarande som krävs för att starta antingen fordonet är helt annorlunda. Det är mycket enklare för Frontiers utrustade med automatisk växellåda. Om det tar mer än 15 sekunder för att motorn ska starta när du vrider nyckeln, sluta omedelbart. Det finns troligen något fel med Frontier. Ha en professionell inspektera det. Saker du behöver
Key
Visa fler instruktioner
Starta Frontier med en automatisk växellåda
1

Sitt i Frontier s förarsidan säte. Spänna fast säkerhetsbältet för säkerheten. Kontrollera att växelväljaren är i "parken".
2

Sätt in tändningsnyckeln i Frontier tändning. Den är placerad på instrumentbrädan till höger om ratten. Sätt foten på bromsen vrid tändningen till höger för att starta motorn
3

.


Starta Frontier med en manuell växellåda
4

Sitt i Frontier s förarsidan säte. Spänna fast säkerhetsbältet för säkerheten. Kontrollera att växelväljaren är i "neutral" och parkeringsbromsen är inställd. Om det inte är, för spaken till "neutral" och dra åt parkeringsbromsen.
5

Tryck ned kopplingspedalen ner helt med foten. Kopplingspedalen är till vänster om bromspedalen. Motorns startmotorn fungerar inte om kopplingen är helt nedtryckt.
6

Sätt in nyckeln i tändningslåset. Vrid den till höger för att starta motorn. Släpp kopplingen när motorn startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145746.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.