Texas defensiv körning kurser

Det finns ingen värre känsla än att titta i backspegeln och se de blinkande ljusen från en polisbil. Fortkörning biljetter kan öka försäkringspremier och begränsa körning privilegier. De flesta stater erbjuder defensiva kurser som, när den är klar, kommer bort biljetter från körning poster. Förare kan även ta dem att få försäkring rabatter eller bara för att förbättra sina körkunskaper. Texas förare har ett antal valbara kurser, däribland många de kan ta på nätet. Jag Kör säkert

Jag kör Säkerhet är en online förarens säkerhet kurs som började i 1998 i Kalifornien. Som av 2011, är det godkänt i över 25 stater, däribland Texas. Det har valts som AAA preferred supplier för online Driver program. Den erbjuder två defensiv körning kurser - en för biljett uppsägning och en för försäkring rabatter - samt en Texas lag bilbälte kurs. Alla jag kör säkert kurser är godkända av Texas Education Agency (TEA). Kurser kostar $ 25 och det intyg om fullgörande postas kostnadsfritt.
Komedi Defensive Driving School

Komedi Defensiv Driving School grundades 1989 och undervisas av professionella komiker . Det gör annars trista material roligt att lära sig och ger Texas förarens kurser för utbildning, Bilförsäkringar minskning och trafik biljett uppsägning. Klassen är godkänd av Texas Education Agency (TEA) och accepteras av alla domstolar i staten för biljetten uppsägning. Skolan erbjuder både online och i-person klasser med fler än 30 orter i hela staten. Avgifterna varierar från $ 25 till $ 50, beroende på platsen. Du kommer att behöva ta en penna, körkort, trafik citatet (om tillämpligt), något pappersarbete från domstolen och kontanter eller pengar för att avgiften (om du betalat på nätet). Du bör anlända 15 minuter tidigt som statens lag förbjuder eftersläntrare från att antas.
Ticket suddgummin

Ticket suddgummin 'Texas Defensiv Drivrutiner kurs är TEA-godkänd för biljett uppsägning. Det är en sex-timmars kurs på nätet som kan fyllas en gång var 12 månader för att få en biljett bort från din körning post. Det erbjuder en pengarna-tillbaka-garanti om kursen inte uppfyller förväntningarna och har online-representanter tillgängliga 24 timmar om dygnet för att svara på frågor. Kursen använder 3D-grafik och video som en del av sina undervisningsmetoder. Det har godkänts i alla Texas domstolarna att uppfylla de krav som behövs för att avskeda en trafik biljett. Kostnaden av klassen ensam är $ 25. Kostnaden för både klassen och din Texas drivande post - behövs för biljett uppsägning - är $ 50
Ticket Stoppa

TicketStop erbjuder en Texas Education Agency (TEA. )-godkänd defensiv körning online-kurs som uppfyller statens krav på biljett uppsägning och försäkring minskning. Kursen tar cirka sex timmar att genomföra (fem timmars undervisning och en timmes rast tid). Klassen erbjuder filmer, ljud och grafik. Du kan avbryta kursen och återuppta den när det passar. Online kundtjänst är tillgänglig 24/7. Avgiften är $ 30.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145809.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.