Vad är några förare utbildning resultatmål?

Bilister utbildningsprogram lär nya förare om operativa fordon. Många stater kräver en första gången föraren att slutföra ett visst antal timmar i en förares utbildning innan de kan ansöka om tillstånd. Fördelarna med att ha genomgått kursen inkluderar lägre försäkringspremier. Vehikelkontroll

huvudsakliga praktiska resultatmålet av förarens ed program är grundläggande fordonskontroll. Eleverna lär sig att starta, stoppa, få fart, bromsa, vända och vända bilen i olika riktningar. Vissa skolor börjar eleverna i en simulator och sedan lära dem i en riktig bil. Bilen kommer att ha pedaler på både förar-och passagerarsidan så instruktören kan styra bilen om han behöver.
Kunskap om vägen

En student behöver lära sig de olika manövrar hon kommer att möta när du kör på vägen, lära dem är ett viktigt mål för programmet. Lära sig att köra i korsningar, filbyten och köra ett säkert avstånd från andra trafikanter är markerat. Eleverna lär sig detta genom praktisk körning och tittar kör video. Klasser innebär också att lära sig innebörden av vägmärken
Safety

körning är farligt för föraren, passagerare och andra trafikanter,. Därför säkerheten är en viktig Målet för programmet. Eleverna lär sig att reagera på förhållanden, trafik och andra trafikanter på ett säkert sätt. Nattkörning, körning i dåligt väder och medvetenhet för fotgängare är några av de täckta säkerhets ämnen.
Ansvar

att passera förarens ed, eleverna måste passera flera handskrivna tester tillsammans med de timmar åt att lära fordonskontroll. I stater som Virginia är det ett krav att studenterna tar en modul lär effekterna av alkohol och dopning vid körning. Klassen kommer att omfatta hur de påverkar den vision och samordning av en förare, samt de rättsliga konsekvenserna. Det finns också en modul om hur trötthet påverkar hantering av ett fordon och hur aggressiv körning kan få allvarliga konsekvenser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145804.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.