City of Seattle Street Parkering Regler & förordningar

Parkering på gatan i Seattle kan vara nästan omöjligt, särskilt med tillfälliga utan parkering och skyddszoner som inrättats för lastning och lossning av paket eller passagerare. Genom att följa de regler och föreskrifter som fastställts av Seattle Department of Transportation, veta när och var du kan parkera inte längre kommer att vara en utmaning. Curb Använd

Seattle Department of Transportation prioriterar trottoarkanten utrymme beroende på om området anses bostäder eller kommersiella. I bostadsområden, busshållplatser, passagerare lastzoner och parkering för invånarna företräde framför besökare eller kunder hos lokala företag. I kommersiella områden, busshållplatser, kommersiella fordon lastzoner, kortsiktigt kund parkering och parkering för delade fordon har företräde framför de som inte är kunder eller kollegor i de lokala företagen på denna gata.
Lastzoner

Seattle har fyra olika typer av lastning zoner. En generisk last zon har typiskt en 30-minuters tid, och används för lastning och lossning passagerare, kommersiella leveranser och /eller föremål från privata fordon. Kabinfak zoner har en tidsfrist på 3 till 15 minuter och kan mätas genom staden. Dessa områden är endast för lastning och lossning av passagerare för lokala företag och bostäder. Truck-bara lägga zonerna har en 30-minuters tid, och är specifikt för licensierade lastbilar som levererar varor eller förpackningar. Commercial Vehicle Load Zones (CVLZ) har en 30-minuters tid och är avsedda för lastning och lossning av stora objekt. Ett kommersiellt fordon krävs tillstånd för att använda CVLZ zoner, enligt Seattle Department of Transportation.
Begränsad parkering Zone Program

För medborgare som bor i områden med en hög volym av parkering trängsel, har staden Seattle genomfört en Restricted Program Parking Zone (RPZ). Om en persons adress hittas i en av de högtrafikerade områden, kan det bofast köpa en dekal som placeras på hans bil som tillåter parkering i områden som annars är begränsade. För att kvalificera sig för en RPZ dekal, måste en person som visar bevis på uppehållstillstånd i ett kvalificerat stadsdel, har nuvarande Washington registrering statliga fordon, fylla i en ansökan med Department of Transportation och betala $ 45 handläggningsavgift per dekal. Kvalificerade invånarna kan köpa upp till fyra dekaler och en besökare tagg. För att se om din stadsdel kvalificerar för RPZ, besöka Seattle Department of Transportation webbplats.
72 timme på gatuparkering förordningen

Seattle Municipal koden anges att inget fordon kan parkeras på gatan i mer än 72 timmar åt gången. Denna förordning är i kraft för alla medborgare i staden. Om ett fordon är parkerat på en allmän gata, måste fordonet flyttas med 72 timmars oavsett hur ofta bilen används av dess ägare, enligt Seattle Department of Transportation.
Tillfällig Nej Parkering

Tillfällig Inga Parkering zoner kan genomföras för händelser som kräver en gata ska rensas av fordon, såsom parader, vägunderhåll eller anläggningsarbeten. Tillfälliga Inga Parkering tecken måste postas minst 72 timmar före händelsen, innehålla namn och telefonnummer till den person som begär tillfällig ingen parkering zon, datum och tider att parkering ska vara begränsad och en bifogad kungörelse enligt Seattle Department of Transportation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145519.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.