Vad händer på din första körlektion?

Körlektioner är utformade för att lära ut nya drivrutiner hur man korrekt och säkert kör ett fordon på vägarna. Körlektioner är vanliga i USA och Europa och i andra delar av världen. Även läroplanen kommer att variera mellan enskilda körskolor och instruktörer, en viss grundläggande information väntas utbyte och översyn under din allra första körlektion. Pappersarbete

Räkna pappersarbete på din första körlektion. Du kommer att förväntas underteckna olika former och undantag samt ge drivande instruktör och skola med bevis på din giltiga learnerspassersedel eller körkort (vissa förare tar körlektioner för att förbättra sin befintliga kompetens).

Grundläggande information

trafiklärare kommer att granska dig om grundläggande trafikregler, betydelser tecken och vad de olika delarna av bilen gör, inklusive kontroll pedaler, speglar och mätare. Detta är för att du har grundläggande kunskaper alla förare absolut måste ha för att driva ett fordon på ett säkert sätt. För många nya förare, kommer denna information att vara en genomgång av vad de redan vet och förstår.
Mirror Positionering och synlighet

Du kommer att lära dig hur man korrekt positionera dig på bilens förarplats. Detta innefattar att få sätet, ratten och speglarna justeras ordentligt så att du kan bibehålla en god sikt vid alla tillfällen. Synlighet är viktigt för förare eftersom du måste kunna se vad som händer på vägarna för att undvika potentiella faror.
Köra

På din första körlektion, Du kan förvänta dig att utföra grundläggande körning. Du får lära dig att styra bilen med en kombination av acceleratorn, bromsarna och din ratt. Du kommer också att öva grundläggande signalering med blinkers. Du kan förvänta dig att göra några långsamma hastighet starta, stoppa och vända.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145840.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.