Förarutbildningen Säkerhet Fakta

Under körning kan vara ett praktiskt och givande erfarenhet, kan det också vara farligt. Du kan hjälpa till att skydda dig själv och dina passagerare genom att lära och följa vissa riktlinjer för säkerhet. At-Risk Drivers

Enligt National Highway Traffic Safety Administration, äldre och tonåring förare är de mest utsatta åldersgrupper för att få i trafikolyckor. Tonåring förare kan hjälpa till att förebygga olyckor genom att följa de säkerhetskrav lagar på plats för unga förare i sina stater.
Statliga lagar

Enligt inofficiella DMV Guide, länder har olika lagar om nya och lärande drivrutiner. Vissa kräver nya drivrutiner för att slutföra en viss tid i förarens utbildning innan du ansöker om en licens eller körkortstillstånd.
Lära sig lagar och regler

Varje Staten har en handbok som angav dess uppgifter körsäkerhet och lagar. Häftet kan hittas på din lokala DMV. Stater kräver också slutförandet av ett skriftligt prov och ett körprov innan en person har rätt att driva ett motorfordon.
Fördelar

Många bil försäkringsbolag erbjuder rabatter och incitament för säker körning. De kan ge rabatter för att fylla en förares utbildning kurs eller för förare med god säkerhet rekord. Omvänt, försäkring stiger ofta drastiskt för människor med sub-par drivande poster. Om du har begått vissa trafikförseelser eller orsakat en trafikolycka, räkna med att betala högre försäkringspremier.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145580.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.