Vad finns hjälpspänning Lane?

Övergår i motorväg trafik kan vara en intensiv och farlig upplevelse, men ändå moderna transport ingenjörer har hittat ett enkelt och effektivt sätt att lindra denna fara. En extra körfält, den extra körfält konstrueras mellan på och av ramper, tillåter förare ett säkert sätt att gå samman i trafik samtidigt förhindra flaskhalsar som orsakas av förare som försöker ta sig in eller ut ur motorvägen. Funktion

En extra körfält är ett körfält som läggs mellan trafikplatser. Enligt Washington State Department of Transportation, är funktionen av ett extra körfält för att ge förarna mer utrymme för att snabba upp och sakta ner när du stiger på eller av en motorväg.
Betydelse

En extra körfält gör det lättare för förarna att gå samman i motorväg trafik. Detta är inte bara enklare och säkrare förare, men det minskar också ramp trängsel.
Storlek

Enligt South Dakota Department of Transportation, extra körfält bör vara minst 9 meter bred för återuppbyggnad och renovering projekt. För nybyggnadsprojekt, bör de med 10 till 12 meter bred.
Funktioner

South Dakota Department of Transportation också rapporterar att det finns fem faktorer som avgör längden av ett extra körfält:. metoden kona, retardation längd, vik kona, lagring längd och avresa kona
Kostnad

En extra körfält är en betydligt dyrare byggprojekt. Den Santa Clara Valley Transportation Authority planerar att bygga extra körfält på vardera riktning längs en 3,2-mil delen av US 101 för en förväntad kostnad på $ 102.000.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145323.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.