Kalifornien Körkort Lagar

I stora delar av Kalifornien, särskilt i den södra delen av staten, motorvägar och privata fordon dominerar transportinfrastruktur. Detta gör att äga en bil är en nödvändighet, vilket i sin tur kräver ett körkort. Statens Department of Motor Vehicles, eller DMV, hanterar de lagar, för beställning och distribution av dessa licenser. Nya licenser

Personer som ansöker om ett nytt körkort måste besöka en DMV kontor och fylla i en ursprunglig ansökan, känd som en DL 44. Sökande ger ett tumavtryck och personnummer och få sin bild tagen. Efter att ha betalat ansökningsavgiften och passerar vision och skriftliga prov, sökande vidare till ett körprov, vilket kräver ett förskott möte. Sökanden behöver ett fordon och måste visa den är rätt försäkrad.

Sökande ha tre chanser att klara det skriftliga och förarprov. Det finns ingen väntetid mellan proven, men ett möte behövs och så är en extra avgift. När en sökande klarar dessa prov, får hon en tillfällig licens som är giltig i 60 dagar tills den nya foto licensen kommer med posten. Addera Teens

Tonåringar ålder 15 ½ till 18 kan ansöka om ett provisoriskt körkort, vilket ger dem möjlighet att få praktisk instruktion i bilkörning. De tonåring måste hålla denna licens i minst sex månader innan han kan ta körkort. För provningen, måste han också ha genomgått förarutbildning, avslutade sex timmars professionell förarutbildning och praktiseras minst 50 timmar med en vuxen åldern 25 år eller äldre, som har en giltig licens och kan intyga att praktiken. Minst 10 av dessa 50 timmar måste göras på natten.

Tonåringar som passerar den drivande text får ett tillfälligt tillstånd som är giltigt i 60 dagar. Fotot licensen kommer med posten. Annars testorganet väntar under åtminstone två veckor innan retaking testet. Testet kan göras om tre gånger innan ansökningsprocessen måste börja igen med en återbetalning av testet avgiften.
Senior Citizens

DMV spelar " t tar automatiskt bort licenserna för pensionärer vid uppnående en viss ålder. Det är en senior mentala och fysiska tillstånd som avgör om körkortet förnyas, begränsats, omhändertagits eller återkallats. Alla tillståndsförfaranden, inbegripet förnyelse av post, finns tillgängliga för denna åldersgrupp. Emellertid måste kunder som är 70 år eller äldre förnya sina licenser personligen vid en DMV kontoret.

Personliga besök går snabbare med en utnämning. Kunderna måste ta i förnyelsen meddelandet att undvika att fylla i ett ansökningsformulär. En sökande måste också vidta korrigerande glasögon, eftersom en vision test om en del av processen. Pensionärer måste ta skriven och förarprov som bedömer deras förmåga att lyda trafikregler och säkert driva ett fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145604.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.