Regler för moped i Michigan

Mopeder är bränslesnålare fordon på grund av deras höga bränsle-effektivitet och låga kostnader. Medan vissa statliga lagar är vag när det gäller mopeder, Michigan har mycket specifika regler för att köra moped på allmän väg. Lagarna syftar till att skydda mopedförare, liksom andra fordon på vägen. Definition

Enligt Michigan lag, är en moped en typ av motorcykel som har en 50 cc eller mindre cylindervolym, två broms eller mindre hästkrafter och är oförmögen att nå 30 mph. Fordonet ska vara två-eller trehjuliga och kräver växling. Addera Licens

Alla licensierade förare kan driva en moped i Michigan, men de utan en vanlig körkort kan få en moped licens från statssekreteraren kontor. Moped licens kräver att en individ vara över 15 år gammal och inte har en upphängd, nekas eller återkallas körkort. En väg färdigheter Provningen krävs inte för en moped körkort, men de sökande måste passera en vision, trafikmärke och kunskapstest. Individer under 18 år måste ha program som har signerats av en förälder eller vårdnadshavare. Moped licenser måste överlämnas vid mottagandet av en vanlig körkort.
Registrering och försäkring
Mopeder

måste vara registrerade hos statssekreteraren kontor. Registreringen är giltig i tre år. Dekaler ska monteras i den bakre delen av mopeder i en självklar plats. Mopeder inte klassificeras som motorfordon, så att de är undantagna från Michigan försäkring krav.
Road Rules

En moped får köras på Michigan allmänna vägar om en drivrutin följer vissa moped-specifika regler. Detta garanterar säkerheten för föraren och andra fordon på vägen. Av denna anledning är mopeder inte tillåtna på motorvägar eller mellan körfält. Mopedförare måste bo nära trottoarkanten så ofta som möjligt samtidigt på vägen och hålla båda händerna på styret. Alla moped förare under 19 måste bära hjälm vid körning på allmän väg. Passagerare, andra än föraren, är inte tillåtna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145645.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.