Så att studera för G1 i Ontario

Ontario Graderad Licensing System, infördes av provinsen i april 1994, kräver olicensierade förare att förtjäna sitt fulla licens i två steg. The G1 licens, det första av dessa steg, berättigar föraren att driva ett motorfordon under vissa betingelser under minst 12 månader. Den sökande får hennes G1 genom att skriva ett kunskapstest på någon av de DriveTest platser i Ontario. Muntlig examination finns också, dock, till skillnad från det skriftliga provet, de måste planeras med en drivrutin Examination Center i förväg. Saker du behöver
officiella Förarens handbok
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en officiell drivrutin handbok. Handboken, som publiceras av regeringen i Ontario, omfattar väg regler, nödvändig skyltning och säker körning tips för bilar, skåpbilar och små lastbilar. Det är den enda officiella handboken för förare i provinsen. Du kan köpa boken för 16 USD kanadensare på en DriveTest Examination Center eller online på Publikationer Ontario webbplats (se Resurser).
2

Gör en studieplan. Den G1 kunskap Provet består av flervalsfrågor uppdelade i två sektioner - vägmärken och regler väg. Studera följaktligen dela din tid mellan memorera vägmärken och absorbera grundläggande trafikregler. Varje avsnitt viktas lika på kunskapsprovet. Inte mer än fyra misstag i varje sektion tillåts.
3

Hitta övningsprov på nätet. En uppsjö av gratis testmaterial kan hittas genom att utföra en grundläggande sökning på Internet. Vissa övningsprov görs tillgängliga av icke-statliga organisationer, andra av handelskammare och nättidningar handel. Dessa tester bör vara fri, erbjuda skyltar och regler väg och består av hundratals frågor.
4

Öva på nätet. Genom att göra så kommer du att bygga långsamt ditt självförtroende. Öva under simulerade testförhållanden hjälper dig att lära dig att takten själv på testdag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145581.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.