Hur man lär sig det rätta sättet att dra en pickup

Att lära sig att bogsera en pickup är användbar information för att undvika en eventuell olycka eller skada på pickup. Bogsering uppgifter skiljer beroende på vilken typ av truck du bogserar och den typ av fiberkabel mekanism du väljer att bogsera pickup truck med . Du kan lära dig det korrekta sättet att bogsera en pickup genom att kontakta lastbilstillverkaren , läsa bogsering guiden utrustning användaren och granska ägaren handbok för pickup. Instruktioner
1

Kontakta tillverkaren av fordonet för att bestämma bogsering specifikationer som vikt krav och godkänd draganordning för pickup. Jämför specifikationerna för fordonet bogsering utrustning du vill bogsera pickup med .
2

hitta ägaren handbok för pickup . Leta upp " Bogsering " avsnittet . Granska diagrammen och information som visar hur du ansluter pickup korrekt baserad på den typ av draganordning du har .
3

Läs användarhandboken som medföljde draganordning du köpt bogsera pickup truck med . Rådgör med proffsen på den plats där du köpte draganordning , om möjligt . Följ instruktionerna i manualen och fordonets ägare manuell att korrekt ansluta din pickup och bogsera ordentligt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145722.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.