Hur felsöker jag en dörren på glänt för en Town & Country Dodge Caravan ?

Town & Country Dodge Husvagnar är utrustade med en bakre dörr lucka som öppnas ut för att avslöja en rymlig bakre förvaringsutrymme . Ibland , efter lastning poster i Caravan , kan du lämna dörren på glänt . Detta kan bero på att du har fyllt på för bakre förvaringsutrymme eller inte stängt dörren tillräckligt hårt . Om den bakre luckan luckan på glänt , kan du eller någon annan passagerare i vagnen enkelt lösa problemet . Instruktioner
1

Inspektera instrumentbrädan eller HUD för en " dörr på glänt " varning . Om man är närvarande , är dörren definitivt glänt . Om det inte finns något ljus , måste du fysiskt kontrollera om dörren är på glänt .
2

Flytta till baksidan av husvagn och kontrollera om dörren är öppen . Om dörren är öppen , titta för att se vad som kan orsaka problemet . Om lasten orsakar dörren att stanna glänt , flytta innehållet så luckan luckan kan stängas. Kontrollera att det inte finns något fastnat i spärren som finns i mitten av där luckan dörrkontakter van .
3

Tryck fast luckan stängd . Lyssna för att höra spärren klicka så du är säker på att det är säkert . Om du har den " dörren på glänt " varningslampa i din HUD eller instrumentbrädan kontrollera om den är på . Om det inte är , och du har väl stängt dörren problemet har lösts .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145579.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.