Bil parkering färdigheter

Parkering består av ett sortiment av färdigheter som ständigt används i människors dag-till-dag liv. De färdigheter som krävs för parkering, såsom samordning och perception krävs under körning samt --- gör många av dem oerhört värdefulla. Förstå bil-parkering färdigheter kommer att hjälpa förarna att förhindra stötar och bucklor när han försökte ta sitt fordon till stopp. Djupseende

En mycket viktig faktor för parkering är djupseende --- vilket är vad våra två ögon uppfattar som det avstånd som ett objekt är borta från oss. Parkering utmanar djupseende eftersom du inte bara har en ständigt föränderlig djupseende som du är parkering, men vyn är delvis blockerade av insidan och utsidan av din bil.

När bil är djupseende användbar bedöma i vilken mån andra parkerade bilar är borta från din bil. Om du drar upp för långt, kan du knacka lätt en bil, vilket kan orsaka en buckla i en av de inblandade bilarna. Nya drivrutiner kan välja att parkera i utrymmen utan bilar runt dem tills de lär skicklighet djupseende. Addera Kontroll

När parkering, kontroll är en av dess högsta nivåer. Parkering allmänhet görs med väldigt lite makt ges till bilen, ser som att det sker väldigt långsamt för att hålla fullständig kontroll över fordonet. Att lära sig att styra ett fordon är variant för varje bil och förare. Alla bilar är designade i olika storlekar och befogenheter, vilket innebär att styra en stor bil är väldigt annorlunda från en liten bil.

Lära sig att manövrera bromsen ordentligt är en nyckel för att styra i parkering. Genom att applicera tillräckligt tryck på bromsen så att bilen kan röra sig mycket långsamt, kan förarna lära sig att parkera under kontroll.
Fickparkering

En parkeringsplats färdighet som allmänt anses mycket svårare än andra är fickparkering. Fickparkering kräver alla samma kunskaper som andra typer av parkering kräver, dock krävs det dem till en högre grad. I storstäder speciellt, är fickparkering mycket vanligt --- kräver fordon att parkera i mycket små trånga utrymmen med andra bilar framför och bakom, snarare än sidledes.

Djupseende sätts på prov under fickparkering eftersom förarna är skyldiga att inte bara övervaka bilar bakom och framför dem, men på sidorna av fordonet samt. Möjligheten att vända bilen på rätt grad är oerhört viktigt i fickparkering. De som har att fickparkera regelbundet köper ofta mindre fordon eftersom de är mycket lättare att parkera på detta sätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145353.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.