Upstate New York defensiv körning kurser

Defensiv körning kurser är utformade för att lära bilister säkrare körning. Efter genomgången kurs, kan en förare uppnå minskade försäkringskostnader och minskningar i licensavtal poäng. Kurser kan vara antingen klassrummet baserade eller online, och de tar cirka sex timmar att slutföra. I upstate New York, det finns många skolor som erbjuder både online och klassrum-baserade kurser. New York förare måste se till att de tar en kurs som är godkänd av New York State Department of Motor Vehicles. Centrala och västra New York kapitel av National Safety Council

centrala och västra New York kapitel av National Safety Council erbjuder online och klassrum-baserade kurser. Dess klassrummet kurser sker i Syracruse och i Fairport, och en rabattkupong kan laddas ner från sin webbplats för studenter som vill ta dessa klasser. Rådet håller också en lista över klasser drivs av körskolor över upstate New York, så att eleverna kan hitta en lämplig lokal klass.

Safety Council CNY & WNY

6315 Fly Road
< p> East Syracuse NY 13057

315-431-9583

safetycouncilny.org /SIDOR /defensive_driving_schedule.htm Addera Online defensiv körning US

Online defensiv körning USA är en nationell organisation som erbjuder online defensiv körning kurser över hela USA, inklusive New York. Den kör en 24-timmars, sju dagar i veckan hjälptelefon som studenter och potentiella studenter kan ringa om de har några frågor om kurserna. Deras kurser är utformade av lärare och animationer använda för lektionen demonstrationer, som sedan förstärks med hjälp av flervalsfrågor frågesporter. För en extra avgift, kommer bolaget att kontakta New York State Department of Motor Vehicles på genomgången kurs för att säkerställa att studenten körning poster uppdateras.

Online defensiv körning US

800-990 -2813

defensivedrivingus.com
NY Online DDC

NY Online DDC specialiserar sig på online defensiv körning kurser i New York. Den har också en 24-timmars hjälplinje för studenter. Kursen innehåller interaktiva animationer och flervalsfrågor frågesporter. Kursen är utformad för att uppfylla kraven i New York State Department of Motor Vehicles, och NY Online DDC kommer att skicka sina elevers slutförande certifikat till Department of Motor Vehicles.

NY Online DDC

295 Greenwich St, Suite 350

New York, NY 10007

800-972-4659

nyonlineddc.com /
Easy Metod Driving School

Easy School Metod framförandet är baserat i Albany, New York. Det erbjuder ett komplett utbud av körning utbildningstjänster, inklusive både online och klassrum-baserade defensiv kurser körning. Kursen har ingen tentamen. Kursen är tillgänglig på både engelska och spanska och kostnaden inkluderar gratis elektronisk rapportering av färdigställandet av New York State Department of Motor Vehicles.

Enkel metod Driving School

15 Elm St, Schenectady NY

(518) 377-6386

easymethoddrivingschool.biz /defensive.html

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145816.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.