Hur får man ett körkort

Det är ett privilegium att få ditt körkort. Åldern kan du få ditt körkort beror på lagstiftningen i den stat där du bor. Även om det inte är svårt att få ditt körkort, tar det körskicklighet och kunskap om trafikreglerna. Instruktioner
1

Plocka upp ett körkort manual på lokal körkort Bureau kontor. Läs reglerna i vägen för ditt tillstånd för att hjälpa dig att förbereda för att ta elevens testet.
2

Samla ihop de dokument du behöver för att identifiera dig. Kontrollera med din statens krav, men du nästan alltid behöver en födelseattest samt annan identifikation.
3

Ta skriftligt eller elevens prov på körkort teststation. Du måste klara det skriftliga provet innan du kan ta den drivande delen av testet oavsett vad din ålder.
4

dig bakom ratten och övningskörning en bil om du aldrig har haft körkort tidigare. Beroende på skick, kan du behöva vänta ett antal månader för att ta den drivande delen av testet. Du måste ha en licensierad förare i framsätet bredvid dig hela tiden.
5

Gör körprovet. Testet innefattar en inspektion fordonssäkerhet samt körning i trafik. Du ska visa att du kan starta, stoppa, göra riktiga svängar, signalen på rätt sätt, parallellt park och andra kör Uppgifter För att klara den drivande delen av testet.
6

Passera synundersökning. Om du behöver glasögon eller kontaktlinser, bära dem medan du tar testet. Om du tror att du behöver glasögon, gå för en examen innan du tar synundersökning.
7

betala licensen. Få din bild för ditt körkort. Kör säkert med ditt nya körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145123.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.