Skaffa Handikappade License Plates

Skaffa en handikappad registreringsskylt eller plakat för din bil ger dig möjlighet att parkera nära ditt resmål . Fordon som visar dessa plåtar , eller har tillstånd och ett plakat som hänger på sin bil , får parkera på anvisad markerade för handikappade . För att få handikappade tallrikar , bör du vara under vård av en läkare för en specifik sjukdom som passar funktionshinder definitionen . Saker du behöver
Läkare recept för medicinskt tillstånd
giltigt körkort
Ansökan om funktionshindrad parkeringstillstånd plakat
Visa fler instruktioner
1

Fyll ett program för funktionshindrade personer Parking Permit formuläret och underteckna det . Har din läkare slutföra '' Funktionshinder Statement '' avsnitt i tillståndsansökan som styrker din specifika funktionshinder . Kontakta ditt län kontor registreringsskylt , om det behövs , för mer information och platser .
2

Skicka in ansökan och utbetalning till ditt län skattekontor . Avgifter varierar från stat till stat .
3

Skicka formuläret via post eller presentera det personligen till din lokala länet tullindrivare registreringsskylt kontor . Det tar mindre tid om du har rätt att göra betalningar via Internet , tillsammans med en faxad kopia av det ifyllda formuläret och ditt körkort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145134.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.