Kräver Texas Law en student föraren har försäkring?

Texas State lag kräver att alla förare, även drivrutiner student, för att kunna betala för eventuella skador som de kan orsaka, samt att utföra bevis på det ekonomiska ansvaret i bilen att de 're körning. Ekonomiskt ansvar

juridiska termer, som har det ekonomiska ansvaret för ett fordon: förare kan betala för eventuella skador som de orsakar, vanligen i form av ansvarsförsäkring. Texas kräver också alla förare att bära ett proof-of-sjukförsäkringskort i själva fordonet.
Ansvarskrav

Som av 2009, minsta täckning som krävs av staten Texas är $ 25,000 för skada på person, till totalt $ 50.000 per olycka, och $ 25.000 för skada på egendom. Effektiv den 1 januari 2011 har kraven kommer att vara $ 30.000 för skada, upp till $ 60,000 per olycka, och $ 25.000 för skada på egendom.
Student Drivers

Dessa Kraven är inte frångås för studenter drivrutiner. Men beroende på försäkring och täckning, kan de ha möjlighet att köra ett fordon som en annan förare har försäkrat, till exempel en förälder eller en körskola.
TexasSure
< p> I juni 2008 startade Texas den TexasSure programmet, en databas som är avsedd för att skära ned på förekomsten av oförsäkrade förare genom att länka siffror registreringsskylt och fordonets identifieringsnummer (vins) med ansvarsförsäkringar som täcker dem, så att brottsbekämpningen blir enkelt kunna berätta om en bil har erforderlig försäkring.
Påföljder

Brott Texas State ekonomiskt ansvar krav kan resultera i böter på upp till $ 1000, suspension av körkort och beslag av oförsäkrade bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145277.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.