Regler för körning med ett körkortstillstånd

Regler för körning med ett körkortstillstånd varierar enligt stat, men en del av dessa regler är vanligt bland många stater. Alla som kör med ett körkortstillstånd måste lyda inte bara reglerna i sitt hemland, men någon annan stat han kör in också. Detta är ett särskilt bekymmer när det gäller åldersgränser. Minimiålder

Åldersgränsen en person kan få ett körkortstillstånd är så låg som 14 i vissa stater och så högt som 16 i andra.
Medföljande Driver Ålder

En person som kör med ett körkortstillstånd måste ha en medföljande licensierade förare i fordonet, och oftast att föraren måste vara minst 21, även om vissa stater anger en så hög ålder som 25.


Medföljande Körkort

medföljande drivrutin oftast också måste ha haft körkort i över 3 år.
Hours

Vissa stater eller regioner i stater, inte tillåta en person med ett körkortstillstånd för att köra under vissa timmar på natten, till exempel från 21:00 till 05:00
komplexa regler

Vissa regler är lite komplicerat. Till exempel kan en regel anges att den som kör med ett körkortstillstånd inte kan ha mer än 2 passagerare under 21 år om de inte är en del av den närmaste familjen, eller den medföljande drivrutinen är en förälder eller förarutbildning lärare.

Tidsplan

Minderåriga, eller personer under 18 år, måste vanligen hålla körkortstillstånd i 6 månader innan de tillåts få ett körkort. Vuxenstuderande oftast bara måste hålla det för en månad eller mindre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145158.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.