Washington State Drivers Test Tips

Individer kan inte få ett körkort i delstaten Washington, tills de har passerat både kunskapsprov och körprov själv. Detta är också sant för individer som har upplevt en förändring i deras fysiska eller ett medicinskt tillstånd. Bekanta dig med de krav

Innan du kan gå igenom förarens testet, måste du klara det skriftliga kunskapsprovet. Du måste boka en tid med din lokala förarens licensiering kontor. På dagen av förarens testet, du kommer att behöva presentera pappersarbete som visar att du klarat kunskapsprovet. Du måste ha en bil som är i gott skick och har bevis på ansvarsförsäkring på fordonet.
Bekanta dig med Exam

examinator kommer att förvänta dig att göra ett antal specifika uppgifter under körning förutom enkelt utvärdera hur du utför när du kör i typisk trafik. Bekanta dig med allt som kan ställas på dig under testet för att klara provet.

Enligt Department of Licensing, kommer du att utvärderas starta fordonet, lämnar trottoaren, styra fordonet , bilkörning i trafik, lyda tecken och signaler, stopp, backning, bedöma avstånd och respektera andra förares rättigheter. Dessutom kommer du att bli ombedd att utföra arm signaler för svarvning, bromsa och stoppa, nödstopp, fickparkering, hill parkering och simulering av stöd till trafiken från en gränd eller uppfart Addera ditt. Förstå Vad händer efter examen

Efter undersökningen kommer examinatorn visa en matchprotokollet och gå över resultaten. Hela testet består av 100 poäng. Ett godkänt resultat på tentamen är alla poäng som är 80 poäng eller högre. Om du inte klarar granskningen, det finns flera möjligheter för dig att återta det. Första gången som du inte klarar, måste du vänta en vecka innan du kan försöka omtentamen. Den andra gången som du misslyckas, tar det mellan en och tre veckor innan du får göra om testet och det är beroende på din faktiska resultatet. Den tredje gången du inte testet, det finns en karenstid på tre månader innan du kan ta det igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145352.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.