Typer av Gatuskyltar

vägskyltar, som också är känd som vägskyltar eller trafikskyltar, är utformade för att ge förarna med den information som de behöver för att säkert navigera allmänna vägar. Gatuskyltar i USA är vanligtvis delas in i sex grupper baserat på deras syfte: bygg skyltar, guide, skyltar rekreation, reglerande skyltar, skyltar service och varningsskyltar. Construction Signs

En konstruktion tecken är en vägskylt som visar att det finns vägarbeten i området. Dessa tecken är oftast orange och inkluderar tecken såsom omväg skyltar, lane-stängning varningar och väg-arbete varningsskyltar.
Guide Signs

Guide tecken identifiera gatunamn , motorväg utgångar, och vägbeskrivning till andra vägar eller platser. Guide tecken är oftast grön och inkluderar tecken såsom exit skyltar, markörer Street och milemarkörer.
Rekreation Tecken

rekreation skylt ger information om fritids platser eller anläggningar som finns tillgängliga för allmänheten. Dessa tecken är oftast brun och ange riktningar till museer, historiska platser, natursköna utsikt, och offentliga parker.
Regulatory Signs

Regulatory skyltar informera förare om de regler som de förväntas följa i ett visst område. Regulatory tecken är oftast röda och /eller vita och inkluderar stopp skyltar, avkastning, enkelriktade gatan skyltar och speed-limit skyltar.
Service Signs

Tjänsten tecken indikerar att en förare kan vila och /eller få gas, mat och /eller logi i området. Dessa tecken är oftast blå och identifiera lokala bensinstationer, restauranger, resten slutar, och /eller hotell.
Varningsskyltar

Ett varningstecken är en vägskylt som anger att en förare närmar sig något som kräver extra omsorg för att navigera. Dessa tecken är gula och inkluderar tecken såsom skolazon skyltar, övergångsställe, och järnvägsövergång tecken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145207.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.